PENZION A HOSPODA DUBINA - Šemnice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Hospoda Dubina má dlouholetou tradici. Leží v bezprostřední blízkosti řeky Ohře asi 10 kilometrů od Karlových Varů. Díky tomu, že se hospoda nachází na jakési křižovatce vodní trasy, cyklotrasy a turistické trasy, se stala oblíbeným místem pro milovníky kánoí, kol a pohorek. Blízké Karlovy Vary není třeba více představovat. Penzion nabízí celoroční provoz, restaurace funguje od května do konce září.

Hospoda Dubina má dlouholetou tradici. Leží v bezprostřední blízkosti řeky Ohře asi 10 kilometrů od Karlových Varů. Díky tomu, že se hospoda nachází na jakési křižovatce vodní trasy, cyklotrasy a turistické trasy, se stala oblíbeným místem pro milovníky kánoí, kol a pohorek. Penzion má 7 pokojů pro dvacet hostů (dva čtyřlůžkové, dva třílůžkové a tři dvoulůžkové). Každý pokoj je vybaven vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC. Na jednom pokoji je kuchyňka.

PENZION A HOSPODA DUBINA ubytování v pensionu

Penzion disponuje: 3 dvoulůžkové pokoje, 2 trojlůžkové pokoje, 2 čtyřlůžkové pokoj. Možnost přidání přistýlek. Kuchyňský koutek na chodbě (lednice, mikrovlnný trouba, varná konvice, nádobí). Na každém pokoji je televizor a sociální vybavení. Jeden čtyřlůžkový pokoj je vybaven kuchyňským koutem, kde je lednice, varná deska, dřez a potřebné nádobí. Malý bonus pro hosty našeho penzionu je zapůjčení pramice.

Rezervovat ubytování v PENZION A HOSPODA DUBINA - Šemnice

Nejbližší ubytování Šemnice a okolí

Ubytování Šemnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah