YDYKSEB - Frýdlant nad Ostravicí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o rekreačním zařízení

Popis ubytování

Ve Frýdlantu nad Ostravicí, který je právem nazýván Lašskou bránou Beskyd, v malebné lokalitě Nová Ves, téměř na úpatí Lysé Hory, nejvyššího vrcholu Moravskoslezských Beskyd, nachází se náš rekreační areál YDYKSEB.

Nově vybudovaný areál s penzionem, restaurací a jízdarnou Vám nabízí. Luxus s označením “Rodinná dovolená v Beskydech”, krásu horských vrcholů Radhoště, Lysé hory, Kněhyně, Smrku a kouzlo Moravskoslezského kraje na dosah. Ubytování ve čtyřlůžkových apartmánech a dvojlůžkových pokojích, možnost zapůjčení dětské postýlky. Wi-Fi připojení zdarma, restaurace s terasou, zajištění rodinných oslav, svateb, párty a firemních akcí (teambuilding). Certifikované dětské hřiště v blízkosti terasy restaurace. Lekce jízdy a vodění na koních, ustájení koní, krytou jízdárnu. Po domluvě půjčení kol a elektrokol, garážové stání pro motocykly a kola ubytovaných hostů. Parkování v areálu.

YDYKSEB ubytování v rekreačním zařízení

Všechny pokoje jsou vybaveny televizí a Wi-Fi připojením. Můžete být on-line ve spojení s celým světem. Zkuste se však vymanit ze zažitých stereotypů. Pojďte poznávat svět, zažijte jeho vůně, dotkněte se mechu v lese, zaposlouchejte se do symfonie Satinských vodopádů.

Vybavení dvoulůžkového pokoje

sociální zařízení – wc, umyvadlo, sprchový kout, ručníky, fén, manželská postel, šatní skříň, stůl s židlemi, vestavěná lednice, televize Wi-Fi, možnost zapůjčení dětské postýlky

Vybavení rodinného apartmánu

sociální zařízení – wc, umyvadlo, sprchový kout, ručníky, fén společenský pokoj je vybaven: sedací soupravou (rozkládací) šatní skříní, komodou barem s židličkami vestavěnou lednicí, televizí, ložnice je vybavena: manželskou postelí s oddělitelnými lůžky, pokoj je vybaven: dvěma dalšími lůžky, šatní skříň, Wi-Fi, možnost zapůjčení dětské postýlky

Gastronomie

Restaurace Frýdlant nad Ostravicí je součástí stejnojmenného areálu YDYKSEB zahrnujícího penzion a jízdárnu. Celý areál se nachází v malebném údolí pod Lysou Horou, přesněji v části Nová Ves patřící k Frýdlantu nad Ostravicí. Kapacita restaurace je 36 míst.
Jihovýchodní strana restaurace se zastřešenou terasou nabízí překrásný výhled na podhorské louky a zalesněné stráně horského pásma Beskyd, s majestátní Lysou horou na dosah.

Západní strana restaurace byla pro svou slunečnou polohu vybrána k vybudování letní terasy. Nezastřešené, pouze stíněné slunečníky. S neméně krásným výhledem na masiv Ondřejníku. Tuto terasu hojně využijí rodiče s dětmi, protože v těsné blízkosti se nachází certifikované dětské hřiště vyrobené na zakázku ve společnosti GLOBAL SPORT ČUPA. A tak věřme, že léto bude krásné, zalité sluncem a vy si na této terase odpočinete při dobrém jídle a pohledu na vaše hrající si děti.

Okolí rekreačního zařízení a Frýdlant nad Ostravicí

Také milujete sport tak jako my? Pokud ano, můžeme se společně vydat a vyšlápnout si Lysou Horu, zařídíme vám půjčení horských nebo elektro kol, poradíme vám, kterým směrem se vydat, kde najdete nejlepší podmínky pro vámi vyhledávanou aktivitu, v zimě vám můžeme zapůjčit vybavení na skialpy či zařídit odvoz na blízké sjezdovky SKI Malenovice.

Vaše děti určitě okouzlí hřiště, které je pro ně připravené a vy zase oceníte chvilku klidu, kterou tak získáte. A pokud byste chtěli, náš areál zahrnuje jízdárnu, kde se vaše děti určitě také dobře uplatní. Mohou se spolu s profesionály starat o koně, přiučit se tak něčemu novému, a nebo se za doprovodu nechat povozit.

Rezervovat ubytování v YDYKSEB - Frýdlant nad Ostravicí

Nejbližší ubytování ve Frýdlantě nad Ostravicí a okolí

Ubytování Frýdlant nad Ostravicí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah