NEZVALOVA ARCHA - Olomouc

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nově otevřený Smarthotel Nezvalova Archa najdete mezi hl. nádražím a centrem města Olomouc,

je jedním z prvních 100 % samoobslužných hotelů v ČR.

Tento způsob ubytování je postaven na moderních technologiích a konceptu self-service. Téměř všechno od rezervace přes platbu, check-in i předání klíčů (zaslání elektronického klíče do Vašeho mobilního zařízení), probíhá elektronicky. Samoobslužný koncept však nekončí pouze u ubytování. Smarthotel Nezvalova Archa nabízí také samoobslužné stravování, coworkingový prostor pro práci, nebo setkání s obchodními partnery, vybavený dataprojektorem, multifunkční tiskárnou s kopírkou a další služby.
K dispozici je zde připojení k internetu a samozřejmostí kvalitní káva. V rámci konceptu self-service si také můžete vybrat jídlo z našich lednic a připravit si občerstvení, nebo celý oběd v naší velké společné kuchyni.

NEZVALOVA ARCHA ubytování v hotelu

Ubytovat se můžete v jednom z 37 stylových pokojů na skvělém místě, mezi hlavním olomouckým nádražím a centrem města. Všechny pokoje jsou klimatizovány a poskytují maximální pohodlí a soukromí. K dispozici jsou dvoulůžkové pokoje s vlastní koupelnou se sprchovým koutem a toaletou; kuchyňský kout s lednicí a rychlovarnou konvicí, který je vybaven dalším základním nádobím. Dále v pokoji naleznete LCD TV, a v pokojích typu superior i vysoušeč vlasů, žehličku či kávovar. V celém objektu je dostupné bezplatné Wi-Fi.

Recepce

Díky službě self-service Vám před Vašim příjezdem přijdou veškeré informace společně s elektronickým klíčem na Váš email a mobilní zařízení. Prosíme o pečlivé prostudování!

Okolí hotelu a Olomouc

Hl. nádraží - 500 m, 7 min chůze
Zastávka MHD - 330 metrů, 3 minuty chůze
Supermarket - 240 metrů, 3 minuty chůze
Katedrála Sv. Václava - 1,5 km, 15 minut chůze
Horní náměstí - 1,9 km a 20 minut chůze

Rezervovat ubytování v NEZVALOVA ARCHA - Olomouc

Nejbližší ubytování v Olomouci a okolí

Ubytování Olomouc

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah