HOTEL KŘEMEŠNÍK - Nový Rychnov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Křemešník se nachází na kopci se stejným názvem 9 km od Pelhřimova směrem na Nový Rychnov. Na kopci Křemešník je známé poutní místo s kostelem Nejsvětější trojice, křížovou cestou a léčivou zlatou (nebo také zázračnou) studánkou. V nejbližším okolí je skiareál Křemešník, lanový park, rozhledna Pípalka a na kopci před hotelem je křižovatka několika turistických a cyklistických tras včetně Greenways řemesel a poznání.

Klidné místo uprostřed vysočinské přírody pro cyklovýlety i procházky

Hotel Křemešník byl postaven jako ubytovací a restaurační zařízení pro poutní místo Křemešník. Na kopci s bohatou historií je kostel Nejsvětější trojice, rozhledna, sjezdovka (s letním provozem terénních motokár), lanový park, dětské hřiště a Větrný zámek. Hotel leží v klidném prostředí na hranici přírodní rezervace.

Nedaleko je zlatá studánka s léčivou vodou (také nazývaná zázračna), od které vede křížová cesta ke kostelu na vrcholu. Zhruba 2 kilometry po turistické stezce se nachází stříbrná studánka.

Hotel disponuje restaurací s kapacitou 80 míst, restaurační terasa nabízí dalších 120míst. Soukromý salónek pro rodinné oslavy má kapacitu cca 12 osob.

Pro větší oslavy a firemní akce je v hotelu konferenční salónek s vlastním barem a vybavením (flipchart, data projektor) s kapacitou cca 60 míst.

V hotelu je možné pořádat svatby, rodinné oslavy a firemní akce.

Pro firemní akce (školení, semináře) lze, mimo ubytování, zajistit i vybavení konfereční místnosti a občerstvení.

Hotel Křemešník je ideální misto pro teambuldingové akce díky lanovému parku, sjezdovce a dalším možnostem v okolí (přírodní koupaliště Vyskytná a Nový Rychnov). Možnost zapůjčení elektrických gyroskopických dvoukolek

HOTEL KŘEMEŠNÍK ubytování v hotelu

Dvoulůžkové pokoje jsou s vlastním sociálním zařízením (koupelna s WC a sprchovým koutem). Většina pokojů má možnost přistýlky.

Recepce

Recepce je otevřena v pátek a v sobotu do 22:00, v neděli do 19:00, v ostatní dny do 20:00.

Okolí hotelu a Nový Rychnov

Kopec Křemešník je jeden z nejvyšších vrcholů Českomoravské vrchoviny a nejvyšší Křemešnicé vrchoviny - 765metrů nad mořem. Součástí je nedaleký kopec Čeřínek (761 metrů, cca 9km vzdušnou čarou) a společně s rovněž nedalekým nejvyšším kopcem Českomoravské vrchoviny Javořicí (836metrů nad mořem, cca 20km vzdušnou čarou) tvoří pro turisty významné místo pro pěší i cyklistické výlety. Jeden z MTB maraton závodů se přímo jede a jmenuje podle těchto bodů "přes 3 vrchy Vysočiny").

Mimo lanového centra u hotelu je zde i skiareál Křemešník, který mimo zimní sezónu nabízí i sjezdy na terénních trojkolkách.

Na kopci začíná přírodní rezervace. V místě se kříží 4 turistické trasy a prochází zde cyklotrasa, která je součástí cyklostezky Greenway řemesel a vyznání.

V nedaleké Vyskytné i Novém Rychnovu je přírodní koupaliště. V Jihlavě (20km) celoroční aquapark.

Rezervovat ubytování v HOTEL KŘEMEŠNÍK - Nový Rychnov

Nejbližší ubytování v Novém Rychnově a okolí

Ubytování Nový Rychnov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah