MORAVA CAMP - Mohelnice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o areálu kempu

Popis ubytování

U nás v MoravaCampu máme dlouholetou tradici a stojí za námi spoustu spokojených zákazníků. Každý rok pro Vás chystáme něco nového, a proto se vždy máte na co těšit. Najdete u nás pohodlí ať už v chatkách a hotelových pokojích, nebo ve svých stanech, karavanech nebo obytných vozech. Jsme ideální pro rodinné dovolené, zaměstnanecké ubytování, a i pro romantické schůzky. Najdete u nás široké možnosti pro vaše zájmy a zázemí. Areál MoravaCamp Hotel& Campsite se nachází v atraktivním prostředí a je obklopeno rozhlehlým parkem, který obsahuje poznávací a fitness stezku.

MoravaCamp nabízí sezónní možnost ubytování v motelu ve 2, 3, 4lůžkových pokojích s vlastní koupelnou a WC, v budově Céčko (2lůžkové pokoje) sociální zařízení a kuchyňka společné v budově, chatkách 2, 4, 5, 6lůžkové, mobilheimech, karavanech i obytných vozech a stanech.

Domácí mazlíčci jsou u nás vítáni avšak ubytování s nimi není povoleno v Motelu a Mobilheimech. Proto s nimi využijte ubytování v chatkách, stanech či karavanech nebo také ve zděné budově & . 34; C& . 34;

V našem areálu máme RESTAURACI, která nabízí kvalitní pohostinnost po celý den (snídaně, obědy, večeře). Součástí restaurace je také CUKRÁRNA, kde si na své si přijdou milovníci kávy a uspokojíme také všechny mlsné jazýčky zmrzlinou a zákusky od místních cukrářů. Dále můžete využít SPOLEČENSKÉ PROSTORY vhodné pro seznamováky, teambuldingy i pro rodinné oslavy, svatby, firemní školení a schůzky všeho druhu kde Vám zajistíme catering všeho druhu, dbáme na vaše přání a spokojenost. BAR STOLÁRNA je ideální pro večerní odreagování. Obsáhlá nabídka alkoholických i nealkoholických nápojů, skvělá muzika a příjemné prostředí vám pomůžou užít si večer i noc. Pronajímáme tuto budovu i pro soukromé akce. Ani VENKOVNÍ BAZÉN u nás nechybí. Společně s dětským brouzdalištěm a občerstvením. Letní kino je součástí koupaliště. Zapomněli jste doma něco na zábavu? Rádi vám půjčíme něco z naší nabídky: Volejbalové i fotbalové míče, badminton, frisbee, PING-PONG, dokonce i kola… Koná se zde každoroční sraz karavanů, který obsahuje kolem 300 posádek, nebo hudební festival Fingers Up či tradiční Folk Fest. V našem areálu je možnost zajít si na dopravní hřiště provozované DDM Vedle našeho areálu stojí malebný mini-golf, který zabaví jak děti, tak dospělé. Můžete využít naše sociální zařízení s čistě udržovanými toaletami a sprchami. Nechybí ani kuchyňky s pračkou, lednicí, vařiči, a i mikrovlnnými troubami. Jsme opatřeni i bezbariérovým WC a sprchou.

MORAVA CAMP ubytování v areálu kempu

Bezbariérový pokoj v motelu

speciálně zařízený pokoj přizpůsobený potřebám tělesně postižených klientů bezbariérový přístup vlastní sociální zařízení (sprcha, WC) pokoj se 2 lůžky odkládací prostory (skříně, noční stolky, police, psací stůl, židle).

Apartmán v motelu

apartmán se dvěma pokoji předsíňka s úložným prostorem na šaty a obuv vlastní sociální zařízení (sprcha, WC), chladící box pokoj se 2 lůžky, rozkládací pohovkou a odkládací prostory.

4 lůžkový pokoj v motelu

předsíňka s úložným prostorem na šaty a obuv vlastní sociální zařízení (sprcha, WC) odkládací prostory (noční stolky, police, psací stůl, židle) celková kapacita - max. 4 osoby.

3 lůžkový pokoj v motelu

předsíňka s úložným prostorem na šaty a obuv vlastní sociální zařízení (sprcha, WC) odkládací prostory (noční stolky, police, psací stůl, židle) pokoj se 3 lůžky + možnost přistýlky.

2 lůžkový pokoj v motelu

předsíňka s úložným prostorem na šaty a obuv vlastní sociální zařízení (sprcha, WC) odkládací prostory (noční stolky, police, psací stůl, židle) vyhrazené 2 lůžkové pokoje mají balkon.

Recepce

Otvírací doba recepce je individuální.

Recepce - kontakt

Gastronomie

Rádi Vás přivítáme také v restauraci, jež je součástí areálu. Restaurace je zaměřena převážně na českou kuchyni s denní nabídkou hotových jídel. Máte zde možnost teplé i studené snídaně, obědů a večeří vše je řešeno formou výdejového pultu.

Pro firmy a jejich zaměstnance zajišťujeme také rozvoz hotových jídel po Mohelnici a blízkém okolí. Naše restaurace nabízí výběr alkoholických a nealkoholických nápojů.
Dále nabízíme čepované pivo Holba Šerák, či různé nealkoholické nápoje. Kvalitní kávu z naší Cukrárny si můžete vychutnat třeba na terase, k ní si dát zákusek a na své si také přijdou děti na kopečkové zmrzlině či bohatým výběrem různých druhů nanuků. Firmám, spolkům, či sportovním klubům můžeme nabídnout cateringové služby v našich prostorách, které pojmou až 80 – 100 osob. Dosavadní zkušenosti jsme získali z menších rodinných oslav, svateb i větších firemních akcí. Naše nabídka je připravována a kalkulována zcela v závislosti na přáních a potřebách našich hostů. V případě zájmu o tuto službu či chcete-li jen získat více informací, prosím kontaktujte nás.

Rezervovat ubytování v MORAVA CAMP - Mohelnice

Nejbližší ubytování v Mohelnici a okolí

Ubytování Mohelnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah