UBYTOVÁNÍ U MARCELKY - Poustka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o privatu

Popis ubytování

Ubytování Poustka nabízí ubytování ve výhradně podkrovních dvoulůžkových pokojích s vlastní koupelnou a WC, kuchyně společná pro všechny pokoje. Obec Poustka je ideálním místem k relaxaci a pobyt v přírodě.

Ubytování Poustka nabízí ubytování ve výhradně podkrovních dvoulůžkových pokojích s vlastní koupelnou a WC v obci Poustka u Františkových Lázní. Tato vesnička je ideálním místem k relaxaci a pobyt v přírodě. Obec Poustka se nachází nedaleko světoznámých lázní Františkovy Lázně.

K dispozici je uzavřené parkoviště přímo u domu. V celém objektu je dostupné bezdrátové připojení k internetu. V pěším dosahu 2 restaurace (20 a 10 minut chůze). Krytý sezónní bazén se slanou vodou, gril, zastřešená terasa po dohodě s majitelem bez poplatku. V dosahu běžkařské dráhy.

UBYTOVÁNÍ U MARCELKY ubytování na privatu

Objekt s kapacitou pro 8 osob je situován na kraji obce s krásným výhledem na Františkovy Lázně. Pokoje jsou vybaveny samostatnými lůžky či dvoulůžky, koupelnou se sprchou či vanou, WC, TV a chladničkou. Možnost praní, žehlení. Společná kuchyně pro všechny 4 pokoje, vybavení: varná deska, mikrovlnná trouba, remoska, kávovar filtrový, veškeré nádobí, koření, čistící prostředky, káva, čaje atd.

Recepce

čas příjezdu od 16:00 do 20:00 nebo po telefonické domluvě či emailem.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ U MARCELKY - Poustka

Nejbližší ubytování Poustka a okolí

Ubytování Poustka

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah