ZÁMECKÝ HOTEL RÜBEZAHL - MARIENBAD - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Rübezahl-Marienbad Zámecký Wellness Hotel má 43 pokojů, každý s unikátním vnitřním dekorem a výhledem na park, nebo do okolité přírody. Jsou inspirovány romantickou minulostí a legendami, které hotel obklopují. Kombinují v sobě moderní vybavení, historickou architekturu a stylový klasický nábytek. S odlišnými dekoracemi a barevnými odstíny, každý pokoj vyniká svou atmosférou a luxusem.

Léčebné procedury pro omlazení těla i duše, kontakt s přírodou (procházky, turistika, minerální prameny, solné jeskyně), sport (lyžování, tenis, golf, jízdu na koni nebo kole) a bohatý kulturní i společenský program (návštěvy divadel, muzeí, galerií, koncerty a festivaly klasické i tradiční hudby).

ZÁMECKÝ HOTEL RÜBEZAHL - MARIENBAD ubytování v hotelu

Hosté si můžou vybrat královský apartmán, prezidentský apartmán, standartní pokoje in mezonetové pokoje. Všechny pokoje mají centrální vytápění, klimatizaci, televize s plochou obrazovkou, minibar, trezor a bezplatný Internet. Koupelny jsou vybavení hydro-masážními sprchovými kouty. Vybavení a zařízení pokojů určitě uspokojí i nejnáročnější klientelu. Rozměrné postele s vysoce kvalitními matraci, pohodlná křesla i sedací soupravy, rozměrné koupelny, jsou jedněmi z prvku, které umožní našim hostům se cítit jako v objetí luxusu.

Vysoce kvalitní matrace, Oddělený obývací prostor (podle typu pokojů), Centrální vytápění/klimatizace, Flašková voda zdarma, Telefony s přímou volbou, TV s plochou obrazovkou, Bezdrátový internet (Wifi), Bezpečnostní schránka, Minibar, Noční stolky, Toaletní potřeby, župany a papuče, Hydromasážní sprchové kabiny, Sušič vlasů.

Gastronomie

Náš Šéfkuchař a jeho tým připravují každý den speciální a delikátní jídla pro naše hosty. Naše restaurace je ale otevřena pro kohokoliv, kdo si chce dopřát vynikající jídlo v speciálním prostředí. Přijďte na gastronomický zážitek, zaposlouchat se do klasické hudby, nebo si dát dobré víno z našeho vinného listu.

Pro ty, kteří chtějí očistit svoje tělo od toxinů, nebo zhubnout, náš šéfkuchař vám společně s dietologem připraví speciální program podle Vaších potřeb.

Rezervovat ubytování v ZÁMECKÝ HOTEL RÜBEZAHL - MARIENBAD - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah