MALE VERSAILLES HOTEL & RESTAURANT - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Malé Versailles je útulný a moderně zařízený hotel, obklopený lázeňskými lesy v blízké dostupnosti historického centra. Parkování pro hosty je zajištěno přímo před budovou hotelu.

Hotel Male Versailles se nachází v lázeňské zóně, nedaleko hlavní turistické třídy s kolonádami, obchody a restauracemi. Je také ideálním výchozím místem pro procházky např. po lázeňských lesích.

V hotelu se nachází 13 pokojů zařízených ve stylu provensálského venkova, z jejíchž oken se otevírá uklidňující pohled na les a jezero.

MALE VERSAILLES HOTEL & RESTAURANT ubytování v hotelu

Hotel disponuje 6 dvoulůžkovými a 7 pokoji s možností přistýlky. V každém z nich naleznete koupelnu s toaletou, sprchovým koutem, fénem a hygienickými potřebami. Pokoje jsou vybavené nábytkem z masivu a kvalitní sanitární keramikou. Вybaveny jsou dále sejfem, satelitní TV s plochou obrazovkou, telefonem, chladničkou, skleničkami, župany, pantoflemi a ručníky.

Recepce

Recepce hotelu je otevřena v omezené provozní době od 08:00 do 18:00 hod.

Gastronomie

Momentálně restaurace servíruje pouze snídaní pro hotelové hosty. Nabízíme snídané plnou čerstvého pečiva, ovoce, teplých specialit a osvěžujících nápojů, která vám poskytne energii a radost na celý den.

Okolí hotelu a Karlovy Vary

V přímé blízkosti hotelu Malé Versailles se nachází malebný park s jezírkem, což láká k odpočinku na laviččce spolu s výhledem na pravoslavný kostel sv. Petra a Pavla.

Skrze navázanou Sadovou ulici se dostanete mírným kopcem dolů až do samotného turistického centra s lázeňskými kolonádami. Tato cesta zabere všehovšudy 10 min.

Samotný objekt Malé versailles je posazen na okraji lázeňských lesů, které nabízí nespočet turistických tras pro celkové zrelaxování a načerpání pozitivní energie.

Rezervovat ubytování v MALE VERSAILLES HOTEL & RESTAURANT - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah