VILA ANNA - Halenkov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více ve vile

Popis ubytování

Apartmány v srdci Valašska. Nabízíme ubytování ve třech samostatných apartmánech, vybavených kuchyňkami. Soukromí, čisté zdravé prostředí, uklidňující blahodárné ticho, přitom zachovaný potřebný komfort bydlení současné doby. Možnosti turistiky, cyklostezka, lyžařské střediska, běžecké trasy, vlastní rybník, od května do září krytý, tepelným čerpadlem vyhřívaný bazén s protiproudem (30°C) a naše privátní wellness po celý rok...

Slevy od dvou nocí 5 - 10%, slevy od 5 nocí 10 - 15%. Upozorňujeme, že zadáváte jen počet dospělých osob, příplatek za dítě 0 - 16 let je 280, -Kč/noc.

Apartmány v srdci Valašska. Nabízíme ubytování ve třech samostatných apartmánech, vybavených kuchyňkami. Soukromí, čisté zdravé prostředí, uklidňující blahodárné ticho, přitom zachovaný potřebný komfort bydlení současné doby. Možnosti turistiky, cyklostezka, lyžařské střediska, běžecké trasy, vlastní rybník, od května do září krytý, tepelným čerpadlem vyhřívaný bazén s protiproudem a naše privátní wellness po celý rok...

Slevy od dvou nocí 5 - 10%, slevy od 5 nocí 10 - 15%. Upozorňujeme, že zadáváte jen počet dospělých osob, příplatek za dítě 0 - 16 let je 280, -Kč/noc.

Nabízí ubytování v prostorných apartmánech v překrásné přírodě. Celoročně privátní wellness – saunu a vířivku. Sezonně pak venkovní vyhřívaný bazén s protiproudem, možnost rybaření ve vlastním rybníku a malý lyžařský vlek přímo před vilou. Apartmány jsou vybaveny kuchyňkami, ale je možné také zajistit rozvoz potravin. Standartní apartmán má balkón a apartmá Superior velkou terasu. Na zahradě je sezonně možné grilovat, pro děti je k dispozici hřiště, trampolína, stolní tenis, šipky a bazén. V celém objektu i na zahradě je k dispozici WIFI zdarma. V ceně jsou zahrnuty energie, úklid, lůžkoviny a ručníky. Oblast je oblíbená pro lyžování a cyklistiku. Vila Anna Wellness se nachází v obci Halenkov ve Zlínském kraji. Obcí vede turisty oblíbená Cyklostezka Bečva. V okolí 20 km je několik lyžařských středisek, 30 km od vily se nachází skanzen – Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm. 40 km v Lešné u Zlína leží jedinečná ZOO. 50 km v centru města Zlín Muzeum Bata. 55 km ve městě Kopřivnice světoznámé muzeum automobilů Tatra. 60 km je vzdáleno nejbližší letiště.

VILA ANNA ubytování ve vile

VILA ANNA / Apartmá No. 2 Elegance Superior se 2 ložnicemi - komfortní a prostorný osmilůžkový apartmán (tři samostatně oddělené pokoje) o velikosti cca. 80 metrů čtverečních. Nachází se v 1. patře a má atypický, nově zařízený interiér. Samostatná, moderně vybavená kuchyňka s lednicí a jídelním stolem. Z přilehlé terasy se zahradním posezením je překrásný výhled do přírody. Útulná ložnice, dětský pokoj se čtyřmi lůžky, druhá ložnice se dvěma samostatnými lůžky, koupelna vybavená sprchou a WC. Ideální apartmán pro rodiny s dětmi, ale i např. pro 2 rodiny, jelikož oddělené ložnice zajišťují soukromí. K dispozici internet, WiFi a v případě zájmu možnost sat. TV.

VILA ANNA / Apartmá No. 3 Standart Standartní apartmán - komfortní a prostorný čtyřlůžkový apartmán s možností přistýlky o velikosti cca. 70 metrů čtverečních, který se nachází ve 2. patře vily. Ze společného schodiště vedou do jednotlivých apartmánů samostatné vstupy, které zaručují soukromí. Vše je nově, atypicky zařízeno. Apartmá disponuje moderně vybavenou kuchyňkou s lednicí, která je součástí obývacího pokoje, samozřejmostí je i jídelní stůl s židlemi. Manželské dvoulůžko je oddělené závěsem, další dvoulůžko je ve spací části za jídelnou. Děti zaručeně potěší houpací křeslo umístěné v obývacím pokoji. K ložnici přilehlý balkón s posezením nabízí překrásný výhled do přírody. Koupelna je vybavena sprchovým koutem. Vstup do koupelny je z chodby i z ložnice. K dispozici internet WiFi a v případě zájmu možnost TV.

VILA ANNA / Apartmán No. 4 Tourist Economy Jedná se o náš nejlevnější a nejútulnější apartmán ve 3. patře. V ložnici je manželské dvoulůžko, šatník a jedno samostatné lůžko. V případě pobytu čtyřčlenné rodiny je možné využít přistýlku rozložením pohodlného gauče. Pro miminka máme dětské postýlky s povlečením.

Součástí apartmánu je jídelna a kuchyňský kout vybavený dvouplotýnkovým vařičem, dřezem, rychlovarnou konvicí, lednicí s malou mrazničkou, mikrovlnnou troubou, kuchyňským nádobím... SAT TV můžete sledovat jak z jídelního koutu, tak pohodlně ze sedačky. Samozřejmostí je příjem free WiFi. Vlastní koupelna včetně sprchového koutu doplňuje nabízený standard. Apartmá je zařízené atypickým nábytkem s důrazem na přírodní materiály. Apartmá je vhodné i pro náročné hosty, pro které však nebude přítěží umístění apartmá v podkroví. Z apartmá je překrásný výhled jen a jen do přírody!

Recepce

Majitelé bydlí ve Vile Anna, v případě potřeby jsme k dispozici kdykoliv.

Gastronomie

V sezoně vlastní rybník - možnost lovu pstruhů. K dispozici kryté sezení s grilem atd. Všechny apartmány mají plně vybavené kuchyňky pro přípravu jídla a stolování. V případě zájmu dovoz jídla z místní restaurace a pizzerie. V okolí jsou levné restaurace s tradiční českou kuchyní a také útulné koliby s místními specialitami. Rádi doporučíme!

Okolí vily a Halenkov

Vila Anna se nachází na samotě v lese, na konci údolí Lušová v obci Halenkov. V okolí jsou lesy, lesní cesty a chodníky, pod vilou teče potok.

Obec Halenkov je známá jako východisko turistických cest do Vsetínských vrchů a Javorníků. Na Valašsko se jezdí za tradicemi, lidovými památkami, ale také do přírody a na lyže.

Možná máte Valašsko spojené jen s lidovou architekturou. Ve skanzenu v Rožnově skutečně najdete největší soubor lidových staveb u nás. Typická valašská krajina, to je především mozaika lesů, luk, pastvin a dřevěnic zasazených ve stráni. S lidovými tradicemi a folklórem se můžete po celém Valašsku setkat od jara až do zimy.

A jestli rádi odpočíváte aktivně, pak si určitě přijdete na své, ať už patříte k pěším turistům, cykloturistům, příznivcům jezdectví, koupání, golfu, horolezectví, houbaření, nebo ožíváte s příchodem prvních mrazů a sněhu.

V Halenkově:

přímo obcí vede cyklostezka Bečva - která je vhodná pro in-line bruslaře nebo pro cyklisty. Nově vybudovaný multifunkční areál v centru obce nabízí bikrosovou dráhu pro horská kola, dále in-line dráhu, dětské hřiště a tenisový kurt s umělým povrchem, který je vhodný i na další míčové hry... Přímo z vily Anna je možné se vydat na pěší túru na horskou chatu Vsacký Cáb, která vzdálená je cca. 6 km

Turisticky atraktivní místa:

Rožnovský skanzen, Štramberská trúba, Muzeum Tatra Kopřivnice, Janáčkovy Hukvaldy, Pustevny - Radhošť, zvonice a galerie Karla Hofmana na Soláni, Bumbálka, rozhledna Súkenická, Muzeum ve Velkých Karlovicích, , muzeum sklářství Karolínka, Art Gallery Karolínka, Valašska galerie a památník A. Strnadla v Novém Hrozenkově, Čertovy a Pulčínské skály v Lidečku, zámek ve Vsetíně, Muzeum T. Bati ve Zlíně, překrásná ZOO Lešná mnoho dalších...

Rezervovat ubytování v VILA ANNA - Halenkov

Nejbližší ubytování v Halenkově a okolí

Ubytování Halenkov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah