HOTEL STAR LIPNO - Lipno nad Vltavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Star Lipno je nově otevřený hotel (2016), který Vám nabízí pohodlné a moderní ubytování v obci Lipno nad Vltavou. Můžete se ubytovat v některém z 32 pokojů či apartmánů.

Ať už se k nám vydáte na rodinnou dovolenou, cestu obchodního charakteru, či pouze za odpočinkem a relaxem, garantujeme Vám pohodlí, komfort a osobní přístup k Vašim přáním a požadavkům tak, abyste se u nás cítili spokojeně.

HOTEL Star Lipno nenabízí pouze ubytování, ale i RESTAURACI, ve které si můžete pochutnat na moderní české kuchyni, kterou Vám šéfkuchaři připraví pouze z kvalitních surovin. V moderně designově provedené restauraci, která má kapacitu 80 osob, Vás obslouží profesionální personál. K restauraci náleží i venkovní zahrádka, která Vám poskytne malebný výhled na vodní nádrž Lipno.

HOTEL STAR LIPNO ubytování v hotelu

Vyberte si ubytování v jednom z našich pokojů či apartmánů a zažijte pocit pohodlí, komfortu a spokojenosti. U nás se budete cítit jako v ráji.

HOTEL Star Lipno Vám nabízí možnost ubytování ve 27 dvoulůžkových pokojích ORION, 1 FAMILY pokoji PEGAS, 3 apartmánech ATIK a 2 EXCLUSIVNÍCH apartmánech STAR. Hotel je vybaven výtahem. Pro nejmenší hosty máme připraveny k zapůjčení cestovní postýlky. Samozřejmostí je platba platební kartou.

V rámci green managementu si sami určíte četnosti výměny ručníků a osušek.

Recepce

Pondělí: 08:00 - 20:00

Úterý: 08:00 - 20:00

Středa: 08:00 - 20:00

Čtvrtek: 08:00 - 20:00

Pátek: 08:00 - 20:00

Sobota: 08:00 - 20:00

Neděle: 08:00 - 20:00

Gastronomie

Vzhledem k tomu, že se hotel nachází v krásném a čistém prostředí Šumavy, která je historicky spjata s gastronomií postavenou na místních zdrojích kvalitních surovin, jsme se rozhodli Vám nabízet právě to nejlepší co je možné v danou roční dobu od lokálních dodavatelů získat pro naší kuchyni.

Okolí hotelu a Lipno nad Vltavou

Vážení hosté, dovolte nám, abychom Vás u nás srdečně přivítali a poděkovali Vám za důvěru, kterou jste vyjádřili svojí volbou, být hosty právě v našem rodinném hotelu, který se nachází v překrásném prostředí okolí lipenského jezera

Vážení hosté,

dovolte nám, abychom Vás u nás srdečně přivítali a poděkovali Vám za důvěru, kterou jste vyjádřili svojí volbou, být hosty právě v našem rodinném hotelu, který se nachází v překrásném prostředí okolí lipenského jezera

HOTEL Star Lipno je nově otevřený hotel, který Vám nabízí pohodlné a moderní ubytování v obci Lipno nad Vltavou. Můžete se ubytovat v některém ze 32 pokojů či apartmánů.

Ať už se k nám vydáte na rodinnou dovolenou, cestu obchodního charakteru, či pouze za odpočinkem a relaxem, garantujeme Vám pohodlí, komfort a osobní přístup k Vašim přáním a požadavkům tak, abyste se u nás cítili spokojeně.

HOTEL Star Lipno nenabízí pouze ubytování, ale i RESTAURACI, ve které si můžete pochutnat na moderní české kuchyni, kterou Vám šéfkuchaři připraví pouze z kvalitních surovin. V moderně designově provedené restauraci, která má kapacitu 80 osob, Vás obslouží profesionální personál. K restauraci náleží i venkovní zahrádka, která Vám poskytne malebný výhled na vodní nádrž Lipno.

Ačkoliv je Lipno nad Vltavou malá obec, jedná se o turisticky velmi navštěvovanou lokalitu, která má určitě co nabídnout. Na Lipně najdete aktivity pro děti i dospělé, a to v každém ročním období. Hotel se nachází nedaleko vodní nádrže Lipno, která je v letních měsících vhodná ke koupání, paddleboardingu či vyjížďkách na vodních šlapadlech. Dále můžete navštívit Stezku korunami stromů, aquaworld, bobovou dráhu a spoustu dalších míst či aktivit. V zimních měsících hosté hotelu zejména ocení blízkost skibusu, který je dopraví do skiareálu Lipno, kde na ně čeká přes 11 km sjezdovek a tři čtyřsedačkové lanovky.

HOTEL Star Lipno není vhodný pouze pro rekreační ubytování, ale i firemní akce, oslavy, svatby, semináře kurzy apod.

Vážení hosté, doufáme, že příjemná rodinná atmosféra, profesionální obsluha v restauraci a dobrá kuchyně bude vždy důvodem, pro který se k nám budete rádi vracet

Celý objekt hotelu i restaurace je plně nekuřácký

Takže pokud se chystáte na Lipno, využijte jedině HOTEL Star Lipno, kde si užijete svůj čas v pohodlí, a naplno!

Přejeme příjemný a ničím nerušený pobyt v krásné šumavské přírodě!

Váš tým hotelu

Rezervovat ubytování v HOTEL STAR LIPNO - Lipno nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Lipně nad Vltavou a okolí

Ubytování Lipno nad Vltavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah