APARMÁNY CECHOVNÍ - Moravská Třebová

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Cechovní Vám poskytnou ubytování v samém historickém renesančním centru Moravské Třebové ve 4 apartmánech a 3 studiích včetně snídaně. V místě ubytování je wellness, který vám nabídne privátní finskou saunu nebo infrasaunu s možností ochlazení polévacím sudem a odpočívárnou. V domě je společenská místnost, která slouží k podávání snídaní. Součástí domu je dvůr, který je částečně zastřešen pro venkovní stolování a relaxaci.

Apartmány Cechovní nabízí velmi vkusné ubytování v historickém renesančním centru Moravské Třebové pro 20 hostů. Ubytujeme Vás ve čtyřech apartmánech RODINA, SVOBODA, POHODA a STYL nebo ve třech studiích TICHO, NEBE a SEN.

Ať již budete unaveni z pracovní cesty nebo z výletů po krásné česko-moravské vrchovině pěšky, či na kole, nebo z návštěv krásných historických památek, můžete si odpočinout v našem wellness centru.

Postaráme se o Vás, pokud si budete přát něco u nás oslavit, pobavit se s přáteli, či sledovat důležité sportovní utkání.

Pro vaše děti máme k dispozici dětskou postýlku, dětskou židličku, vaničku, nočník a hračky.

V celém objektu budete moci využít naše bezplatné WI–FI připojení. Každé ráno pro Vás nachystáme snídani dle Vašeho přání a výběru a celodenně jiné doplňkové služby.

Nechejte se u nás hýčkat v pěkném prostředí ochotnou obsluhou, všechna Vaše přání se pokusíme splnit, bude-li to v našich silách, tak abyste se cítili jako doma.

APARMÁNY CECHOVNÍ ubytování v apartmánu

Apartmán RODINA je největší a vhodný pro ubytování větší rodiny, nebo 2 - 5 hostů. Hlavními dveřmi se vejde do chodby, kde si odložíte boty a kabáty. Z chodby se vejde na samostatné WC a do koupelny. Ve vybavení koupeny je sprchový kout a vířivá vana pro 2 osoby. Prosklenou stěnou vejdete do otevřeného obývacího prostoru, kde je kuchyňský kout s vestavnými spotřebiči, vybavený lednicí s mrazákem, myčkou, varnou deskou a elektrickou troubou, mikrovlnnou troubou, topinkovačem a varnou konvicí. Jídelní kout s velkým stolem je pro 5 osob. V obývacím prostoru je rohová rozkládací kožená sedačka a dvě lenošky, dva malé stolky, smart TV a připojení na internet. Z obývacího prostoru vejdete do ložnice pro 3 osoby, kde je kovaná manželská postel 180×200 cm s nočními stolky a lampičkami a jednolůžko 85×195 cm s nočním stolkem a lampičkou. Ve vybavení je větší šatní skříň. Velikost apartmánu je 88 m2.

Apartmán POHODA s jednou ložnicí o velikosti 48 m2 je vhodný pro ubytování malé rodiny, nebo pro 1-2 hosty. Je v patře domu. Po projití vstupní chodbou, kde je stěna na kabáty a botník, přijdete do obývacího prostoru. Ten je vybaven velkou rohovou koženou sedačkou, SMART TV s připojením na internet, jídelním stolem pro dva s pohodlnými židlemi. Kuchyňský kout je vybaven myčkou nádobí, vestavěnou lednicí s mrazákem, varnou deskou se dvěma plotýnkami, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a topinkovačem. Z obývacího prostoru se vejde do koupelny se sprchovým koutem a dále do samostatné toalety. Z obývacího prostoru se vejde rovněž do ložnice s manželskou postelí 180×200 cm a nočními stolky s lampičkami, v ložnici je také šatní skříň.

Apartmán STYL je v přízemí domu o rozloze 52 m2 a je pro 1-3 hosty. Hlavními vstupními dveřmi vejdete přímo do kuchyně s vestavnými spotřebiči a jídelním stolem pro tři hosty. Ve vybavení je lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, varná deska, elektrická vestavěná trouba, myčka nádobí, topinkovač a varná konvice. Vpravo je umístěná šatní skříň a věšák na kabáty s botníkem. Z této místnosti se vlevo vejde do koupelny, která je vybavena velkým umyvadlem a skříňkou, sprchovým koutem a toaletou. Rovně půjdete do uzavřené obytné místnosti, kde jsou tři postele 90×200 cm, které mohou stát zvlášť, nebo u sebe. Vedle nich jsou noční stolky s lampičkami. V místnosti je dále rohová kožená sedačka, dvě křesílka a stylový dřevěný stolek. Z postele i sedačky je vidět na smart TV s připojením na internet.

Wellness vám nabídne odpočívárnu s finskou nebo infra saunou s možností ochlazení tropickou sprchou nebo polévacím sudem.

Na vyžádání v některých apartmánech pro vaše děti nachystáme dětskou postýlku a jídelní židličku.

Recepce

Na základě dohody předem

Gastronomie

Snídaně dle přání v ceně ubytování.

Rezervovat ubytování v APARMÁNY CECHOVNÍ - Moravská Třebová

Nejbližší ubytování v Moravské Třebové a okolí

Ubytování Moravská Třebová

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah