HOTEL METAMORPHIS - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto
  • Praha (824)
  • >>> Josefov (147)
  • >>> HOTEL METAMORPHIS - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Metamorphis nabízí luxusní čtyřhvězdičkové ubytování v centru Prahy a nachází jen pár kroků od Staroměstského náměstí v blízkosti Václavského náměstí.
Srdce historického centra Prahy, v místě zapsaném na listinu světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO.

Hotel Metamorphis nabízí luxusní čtyřhvězdičkové ubytování v centru Prahy a nachází jen pár kroků od Staroměstského náměstí v blízkosti Václavského náměstí.
Hotel nabízí ubytování v 26 pokojích, vč. apartmá a suite, které jsou vkusně situovány v původní historické budově. Pokoje jsou vybaveny veškerým komfortem, některé z nich nabízí také výhled na Ungelt a Týnský chrám. Možnost parkování v prostoru hotelu (na základě rezervace potvrzené hotelem).

HOTEL METAMORPHIS ubytování v hotelu

Metamorphis nabízí ve svých pokojích překrásné ubytování v historickém centru Prahy včetně luxusních aprtmá/suite. Pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou/vanou a WC. Možnost přistýlky na vybraných pokojích (postýlka pro dítě na požádání zdarma k dispozici).
Součástí každého pokoje je satelitní televize, klimatizace, minibar, telefon s přímou linkou, bezpečnostní schránka, vysoušeč vlasů, internet Wifi/ nebo LAN zdarma.
Nespresso kávovar na pokojích, čaj zdarma.
O doplňkové služby můžete požádat na recepci - jsou připraveny právě pro Vás (praní, žehlení, nabídky okružních jízd, transfery apod.) ! Navštivte naše stránky a vyberte si jednu, nebo všechny z nich! />
Recepce 7-23 HOD službou nabízí individuální a profesionální přístup ke každému hostovi.
Parkování možné v hotelu na základě rezervace parkovacího místa.
Ubytování zvířat je možné po předchozí domluvě s hotelem: 20€/noc.

Recepce

7 - 23
Check-out 11:00 Check-in at 15:00

Okolí hotelu a Praha

Hotel Metamorphis se nachází v samotném srdci Prahy. Staroměstské a Václavské náměstí jsou vzdáleny pouhých pět minut chůze. V okolí hotelu je nespočet restaurací, barů a nákupních příležitostí.

Rezervovat ubytování v HOTEL METAMORPHIS - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah