COZY STUDIO HOLANDSKA 46 - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

PragHomes nabízí zcela nově postavený, moderní a minimalistický byt, pro krátkodobé i dlouhodobé ubytování (bydlení) v Praze.

Kompletně a funkčně zařízený domov vhodný na zaslouženou dovolenou, posezení s přáteli, či odpočinek u skleničky vína na terase po dlouhém dni.

Nabízený byt se nachází v atraktivní části, stále se rozšiřujícího centra Prahy, v ulici Holandská 46. V těsné blízkosti najdete několik krásných parků, moderních barů, kaváren a restaurací. Studio je vybaveno na míru, promyšleno do posledního detailu pro Vaše pohodlí.

COZY STUDIO HOLANDSKA 46 ubytování v apartmánu

Cozy Studio

Ve vstupní chodbě se nachází zabudovaný šatník s vestavěnou pračkou a domácím telefonem. O několik kroků dále se ocitnete v samotném srdci Cozy Studia, kde Vás okamžitě zaujme malebný výhled z oken a terasy. Pro komfortní spaní je připravena manželská postel o rozměrech -160×200 cm ‚, queen size bed‘‘. Dále širokoúhlá televize, klimatizace, plně zařízená kuchyň s vestavěnou ledničkou a mrazákem, včetně myčky nádobí, rychlovarné konvice a kombinované trouby s mikrovlnkou. Pro zpříjemnění rána a prožitek z kávy je připraven kávovar Nesspreso. Pohodlné křeslo k dopřání odpoledního relaxu a rozsáhlá vestavěná skříň pro uložení celého Vašeho šatníku, stejně jako pro nadměrné nákupy. Byt je vybaven dvouokruhovým podlahovým topením po celé jeho podlahové ploše, včetně WC a koupelny. Neznám nic příjemnějšího než pocit hřejivého doteku kolem vašich nohou, při vystoupení ze sprchy. " Koupelna je vybavena prostorným sprchovým koutem i pro dva a led osvíceným zrcadlem, které nevrhá stíny na Váš obličej během zkrášlovacích chvil. Fén, sprchový gel, šampón, tělové mléko a topný žebříček pro rychlé usušení ručníků, je v Cozy Studiu samozřejmostí.

Rezervovat ubytování v COZY STUDIO HOLANDSKA 46 - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah