FARA ŠUMAVA - Železná Ruda

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Objekt fary č. p. 1 je nejstarší dochovanou budovou v turisticky velice oblíbené šumavské obci Hojsova Stráž. K domu náleží i rozlehlá farní zahrada s ohništěm. Samozřejmostí je i parkování v objektu fary.

Těžko vysvětlit, co působí na hosty naší fary nejblahodárněji. Je to unikátní možnost trávit dovolenou v památkově chráněné barokní perle Šumavy, v jejíž více než dvousetleté historii najdete mnoho zajímavostí a dokonce i tajemství? Nebo je to bezprostřední blízkost kostela? Nevšední výhledy na horské hřebeny Šumavy? Zdravý vzduch? Možnost sportovních aktivit všeho druhu? Toulání po lesích a sbírání hub? Asi od všeho trochu. Každý z našich hostů se na faru vrací z jiného důvodu.

FARA ŠUMAVA ubytování v pensionu

Hosté se mohou ubytovat v celkem 5 pokojích (17 pevných lůžek - 2 dvojlůžkové, 1 trojlůžkový a 1 čtyřlůžkový a 1 šestilůžkový pokoj). Koupelny a sociální zařízení jsou společné pro celý dům (pánské a dámské zvlášť). Hosté mají k dispozici plně vybavenou kuchyni (elektrický sporák, trouba, lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice) a jídelnu, která slouží zároveň jako společenská místnost.

Okolí pensionu a Železná Ruda

Z Hojsovy Stráže lze podnikat procházky a výlety do širokého okolí. Na své si v sezóně přijdou i houbaři, okolní lesy jsou k houbaření přímo stvořené. V letní sezóně můžete využít linku “Zelených autobusů”, které spojují turisticky atraktivní místa Šumavy a umožňují lépe plánovat a kombinovat přesun po Šumavě. Jsou vybaveny i pro převoz jízdních kol.

Rezervovat ubytování v FARA ŠUMAVA - Železná Ruda

Nejbližší ubytování v Železné Rudě a okolí

Ubytování Železná Ruda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah