PENZION ZELENÝ HÁJ - Čermná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Zelený Háj se nachází uprostřed lesa, přímo u silnice Merklín-Staňkov na adrese Lhota 107, Merklín u Přeštic.

Penzion a chatová osada Zelený Háj je od července 2014 opět v provozu. V současné době nabízíme 33 míst v nově zrekonstruovaných pokojích a apartmánech a v letních měsících dalších 58 míst v chatkách. Postupná rekonstrukce penzionu probíhá mimo letní sezónu, přičemž dbáme na to, aby nijak neomezovala naše hosty.

PENZION ZELENÝ HÁJ ubytování v pensionu

Dvojlůžkové pokoje
Vybavení: manželská postel nebo dvě samostatné postele, stůl a židle, koupelna a WC na pokoji, možnost využívat plně vybavnou kuchyňku, LCD televize, WIFI připojení zdarma. Trojlůžkový pokoj
Vybavení: samostatná postel, rozkládací pohovka (dvojlůžko), stůl a tři židle, TV, vlastní koupelna a WC na chodbě, možnost využívat plně vybavnou kuchyňku přímo vedle pokoje, LCD televize, WIFI připojení zdarma. Apartmán (6 osob)
Vybavení: manželská postel, dvě samostatné postele, rozkládací pohovka (dvojlůžko), sociální zařízení, kompletně vybavená kuchyňka (lednice, elektrický vařič, rychlovarná konvice, sada nádobí), LCD televize, WiFi připojení zdarma. Apartmán podkrovní (až 14 osob)
Apartmán vhodný i pro dvě rodiny nebo skupinu přátel, dvě rozkládací pohovky (dvojlůžka), dvě samostatné postele, v podkroví osm samostaných postelí, sociální zařízení, kompletně vybavená kuchyňka (lednice, elektrický vařič, rychlovarná konvice, sada nádobí), LCD televize, WIFI připojení zdarma
Vstup na terasu. Chatka malá
Vybavení: dvě nebo tři postele, stůl a dvě židle, pánská a dámská koupelna a WC v hlavní budově (cca 80m), možnost využití společné kuchyňky v hlavní budově, která je vybavena kompletním nádobím na vaření, sadou talířů, hrnečků a příborů, elektrickým vaříčem, rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou troubou a lednicí. Chatka velká
Vybavení: čtyři postele v podkroví, dvě postele v přízemí, lodžie, stůl a židle, lednička s mrazáčkem, rychlovarná konvice, koupelna a WC v chatě.

Gastronomie

V letní sezóně je o víkendech otevřená hospůdka s občerstvením - alko i nealko nápoje, točené pivo Chodovar 12°, pizza, nanuky. V případě ubytování větší skupiny je hospůdka otevřena podle domluvy. Standardně nabízíme možnost zajištění snídaní. V apartmánech jsou kompletně vybavené kuchyňky a pro pokoje je společná kuchyňka na chodbě. Pro větší skupiny můžeme zajistit i obědy a večeře (nutno objednat předem). Při větších akcích - svatby, srazy apod. spolupracujeme s catteringovou společností, která doveze jídlo dle Vašeho požadavku.

Okolí pensionu a Čermná

Děti mohou využít houpačky, míče a házecí hry. Všichni hosté pak i trampolínu s nosností do 150kg. V letních měsících možnost koupání na koupališti v obci Ptenín - 5 km. Od poloviny léta do prvních mrazů jsou okolní lesy plné hub. Můžeme zajistit povelení na chyť-a-pusť na soukromém rybníku jen 200m od areálu.

Rezervovat ubytování v PENZION ZELENÝ HÁJ - Čermná

Nejbližší ubytování v Čermné a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah