APARTMÁN BESKYDY BÍLÁ

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Dvě zcela nově postavené roubené Chaty - Apartmány nabízí celoroční komfortní, elegantní ubytování v krásném a klidném prostředí uprostřed Beskydské přírody.

Jedná se o ubytování ve dvou chatách - apartmánech. Obě chaty jsou totožné, stejně vybaveny. Každý z domečků má vlastní terasu s posezením. U chat je vlastní parkování.

Bezdrátové internetové připojení je zajištěno v obou chatách.

K chatám patří velký pozemek s lesem. Chaty lze pronajmout společně nebo každou zvlášť. V každé chatě jsou kromě standardního vybavení k dispozici krbová kamna, myčka, pračka, místo pro servis lyží a prostorná terasa s nádhernými výhledy. Každá chata umožňuje ubytování pro 4 - 5 osob, na pozemku je společné posezení, ohniště, pískoviště a v létě bazén. Dojezd je možný celoročně po zpevněné komunikaci.

Okolní prostředí je možno využít k cyklistice, turistice a sjezdovému i běžeckému lyžování.

V okruhu 6 km od budovy leží lyžařská střediska , Sachova Studánka, Mezivodí, a dále Rališka, Pustevny, Grúň.

Nudit se nebudete ani v případě špatného počasí. Máte možnost navštívit Skanzen nebo Pivní lázně v Rožnově pod Radhoštěm, Pustevny, automobilové muzeum Tatra v Kopřivnici, muzeum Nový Jičín - Město klobouků, muzeum Příbor - Rodný dům Sigmunda Freuda, nebo máte na výběr spoustu wellnes zařízení a bazénů, nebo koupališť.

APARTMÁN BESKYDY BÍLÁ ubytování v apartmánu

Obě chaty poskytují možnost ubytování pro 4 až 5 osob ve 2 ložnicích.

Ložnice a pokoje: Při vstupu do chat je k dispozici prostorná chodba sloužící nejen k odkládání svršků a obuvi, ale slouží také jako úložný prostor a místo pro servis lyží.

Obývací pokoj, sloužící také jako společenská místnost, je vybavený rozkládací pohovkou, konferenčním stolkem, křesly a LED televizí. Součástí obývacího pokoje jsou také kachlová krbová kamna a praktická kovaná k odkládání a sušení sloužící stěna. Z celého obývacího pokoje je krásný výhled na beskydské kopce, který si lze vychutnat také z prostorné terasy, na kterou vedou velká francouzská okna.

Na obývací pokoj z jedné strany navazuje jídelní kout tvořený velkým stolem a lavicemi.

Na druhé straně obývacího pokoje navazuje kuchyň – kuchyňský kout. Nová moderní kuchyňská linka je plně vybavená varnou deskou a el. troubou, rychlovarnou konvicí, mikrovlnou troubou, myčkou a pračkou, je plně vybavena nádobím, příbory, kuchyňským náčiním, hrnci a prostornou lednicí s mrazákem.

V horním patře jsou dvě ložnice přístupné po strmých mlynářských schodech. Jedna ložnice je vybavena manželskou postelí a ve druhé je manželská postel, a také jedna postel samostatně stojící, Ložnice jsou po jedné straně ohrazeny dřevěným zábradlím, což vytváří prostorný a vzdušný dojem jak v ložnicích, tak v obývacím pokoji.

Sociální zařízení: V přízemní části chat se dále nachází koupelna se sprchovým koutem, umývadlem a toaletou.

Jsou zde také nachystány ručníky pro každého hosta.

Vytápění: Chaty jsou vytápěné elektrickým podlahovým topením. Také máte možnost chatu více vyhřát dřevem v krbových kamnech, nebo si zatopit v kamnech pro chvíle pohody.

Okolí apartmánu a Bílá

Okolní prostředí je možno využít k cyklistice, turistice a sjezdovému i běžeckému lyžování.

V okruhu 6 km od budovy leží lyžařská střediska Bílá, Sachova Studánka, Mezivodí, a dále Rališka, Pustevny, Grúň.

Nudit se nebudete ani v případě špatného počasí. Máte možnost navštívit Skanzen nebo Pivní lázně v Rožnově pod Radhoštěm, Pustevny, automobilové muzeum Tatra v Kopřivnici, muzeum Nový Jičín - Město klobouků, muzeum Příbor - Rodný dům Sigmunda Freuda, nebo máte na výběr spoustu wellnes zařízení a bazénů, nebo koupališť.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN BESKYDY BÍLÁ

Nejbližší ubytování v Bílé a okolí

Ubytování Bílá

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah