CHALUPA U MAŘENKY A JENÍČKA - Ludvíkov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa u Mařenky a Jeníčka se nachází v obci Ludvíkov v Jeseníkách. Plně zařízená chalupa se pronajímá celá a ubytovat se zde můžete v celkem pěti ložnicích s celkovou kapacitou až 15 osob.

Chalupa je účelně zařízená a najdete zde ve co byste mohly při pobytu na horách potřebovat. Okolní krajina přímo vybízí k výletům.

Kromě oblíbených turistických cílů, zde najdete i místa téměř nedotčená člověkem.

V blízkosti naleznete také památky a lázeňská střediska.

CHALUPA U MAŘENKY A JENÍČKA ubytování v chalupě

K dispozici je plně zařízená chalupa, která nabízí ubytování až pro 15 lidí v celkem 5 ložnicích. Dále zde najdete vybavenou kuchyň a několik sociálních zařízení, nechybí ani společenská místnost. Plus internet v celém objektu zdarma.

Gastronomie

Stravu si můžete připravit v plně zařízení kuchyni, kterou najdete přímo v chalupě. V okolí najdete také mnoho restaurací.

Okolí chalupy a Ludvíkov

Okolní krajina je rájem pro všechny příznivce pěší turistiky i cyklistiky. Najdete zde mnoho značených tras, které vás dovedou k těm nejznámějším místům tohoto pohoří. Vydat se můžete na nejvyšší horu Moravy, kterou je Praděd. Za vidění stojí i unikátní vodní přečerpávací elektrárna Dlouhé Stráně. Samozřejmě zde najdete i mnoho dalších zajímavých míst.

V zimě si zde přijdou na své všichni lyžaři. Najdete zde mnoho lyžařských areálů, které nabízí sjezdovky různých délek a obtížností. Začátečníci mohou využít lyžařské i snowboardové školy.

Relaxaci najdete v Termálech Velké Losiny. V tomto zařízení jsou pro vás připraveny termální bazény, sauny a další vodní atrakce. Bazény a masáže na vás čekají v lázeňském městě Karlova Studánka.

Rezervovat ubytování v CHALUPA U MAŘENKY A JENÍČKA - Ludvíkov

Nejbližší ubytování v Ludvíkově a okolí

Ubytování Ludvíkov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah