HOTEL KOLIBA - Ludvíkov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel a stylová restaurace Koliba s nachází na výjezdu z města Vrbna pod Pradědem, směrem na Karlovu Studánku v malebném údolí v podhůří nejvyšší moravské hory Praděd.
Kapacita hotelu je 68 míst ve dvou a tří lůžkových pokojích s TV nebo apartmány, kdy sociální zařízení je společné vždy pro dva pokoje. K dispozici je salónek a společenská místnost s televizorem. Pro ty kteří přijedou jen načerpat síly prostřednictvým pobytu na čerstvém horském vzduchu nabízíme posezení přímo v areálu hotelu, popřípadě u restaurace Koliba, která je nedílnou součástí komplexu. Chutná a zdravá kuchyně Vám nabízí minutková jídla i jídla v rámci hotelové penze i speciality krajové kuchyně. Hotel je uzpůsoben k fakultativním a poznávacím pobytům, rodinné rekreaci i organizovaným zájezdům a školám. V areálu se nabízí prostory k pořádání rodinných oslav, firemních a společenských akcí, školení a prezentačních akcí.

HOTEL KOLIBA ubytování v hotelu

Kapacita hotelu je 68 míst ve dvou a tří lůžkových pokojích s TV nebo apartmány, kdy sociální zařízení je společné vždy pro dva pokoje. K dispozici je salónek a společenská místnost s televizorem.

Gastronomie

Součástí hotelu je i stylová restaurace, která nabízí speciality české i světové kuchyně. V létě je otevřena venkovní zahrádka s grilováním.

Okolí hotelu a Ludvíkov

K dispozici jsou dobře značené turistické trasy. K novinkám patří desítky kilometrů výborných, značených cyklotras, jak pro náročné, tak pro sváteční cyklisty. Trasy vedou přímo kolem hotelu. 200m od hotelu je zastávka cyklobusů (jízdní řád online), které jezdí po celých Jeseníkách. Můžete se nechat kamkoliv odvézt, projet se na kole a potom se nechat dovézt zpět až k hotelu. K procházkám a výletům v okolí láká především příroda a atraktivní místa jako jsou Petrovy kameny, Praděd a okolí, lázně Karlova Studánka s nově otevřeným bazénem, Rejvíz, místa s překrásným výhledem do okolí i zříceniny hradů atd. Náš hotel nabízí zapůjčení horských kol pro ubytované. V zimní sezóně můžete využít nespočet upravených běžeckých tratí, sjezdovek i s umělým zasněžováním a večerním lyžováním. Lyžařské centrum Praděd je vzdáleno 10 km, Karlov 14 km. Vleky a lanovky jsou osazeny na okolních kopcích ve vzdálenosti 1 km od hotelu.

Rezervovat ubytování v HOTEL KOLIBA - Ludvíkov

Nejbližší ubytování v Ludvíkově a okolí

Ubytování Ludvíkov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah