APARTMÁNY FARMA BOVINE - Heřmanovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Farma Bovine se nachází v obci Heřmanovice v Jeseníkách. Ubytování je poskytováno ve dvou čtyřlůžkových apartmánech s vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou. Apartmány jsou součástí ekologické farmy. Návštěvníci si mohou prohlédnout všechna zvířata a dozvědět se něco o jejich chovu. Poloha apartmánu rovněž vybízí k výletům po okolní malebné přírodě. Kromě zajímavých míst v naší zemi můžete velice pohodlně poznat i krásy blízkého Polska.

APARTMÁNY FARMA BOVINE ubytování v apartmánu

Připraveny jsou pro vás 2 apartmány. Oba mají dvě ložnice, každou s dvěma lůžky. Najdete zde obývací pokoj s krbem a plně vybavenou kuchyň. V každém apartmánu najdete vlastní koupelnu s vanou, sprchovým koutem i toaletou. K dispozici je společenská místnost. V celém domě je zakázáno kouření.

Gastronomie

Jídlo si můžete připravit v kuchyňce, která je součástí každého apartmánu. Potraviny lze nakoupit v jedné z prodejen v obci.

Okolí apartmánu a Heřmanovice

Okolní příroda vybízí k podnikání výletů a procházek. Vydat se můžete po jedné z mnoha značených pěších či cyklistických stezek. Turisticky oblíbenými cíli jsou Praděd nebo vodní přečerpávací elektrárna Dlouhé Stráně.

Zájemci o historii jistě navštíví jednu z nedalekých památek. Zámek Linhartovi, zámek v Bruntálu nebo hrad Sovinec patří mezi nejnavštěvovanější místa regionu.

Relaxovat u vody můžete v lázních Karlova Studánka nebo na přehradě Slezská Harta.

V zimě jsou okolní svahy častým cílem turistů nejen z České republiky. Sjezdovky různých obtížností a délek lákají dospělé i děti. Pro milovníky bílé stopy jsou upravovány kilometry běžkařských tratí.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY FARMA BOVINE - Heřmanovice

Nejbližší ubytování v Heřmanověice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah