PENZION BOROVEC - Studénka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Borovec najdete v obci Sedlnice u sjezdu ze silnice spojující Frýdek – Místek s Novým Jičínem. Čekají tu na vás vybavené dvoulůžkové až pětilůžkové pokoje. Najdete zde výhodné krátkodobé i dlouhodobé pobyty. Klientům je poskytován pravidelný úklidový servis a výměna ložního prádla. Místo je vhodné pro turisty, rodiny s dětmi i firemní klientelu. V okolí se nachází několik měst se zajímavými pamětihodnostmi či muzei věnovanými známým rodákům z tohoto kraje. K výletům vybízí blízká Chráněná krajinná oblast Poodří.

PENZION BOROVEC ubytování v pensionu

Ubytovat se můžete ve dvoulůžkových až pětilůžkových pokojích s televizí, lednicí, WIFI. Některé pokoje mají vlastní sociální zařízení a vybavenou kuchyňskou linkou. Jiné mají sociální zařízení společné na chodbě a k dispozici je společná vybavená kuchyně.

Gastronomie

V blízkosti se nachází provozovna Gurmán - samoobslužná výdejna jídel a obchod s potravinami. V penzionu je možnost vlastního vaření v individuální nebo společné kuchyni.

Okolí pensionu a Studénka

V nedalekém Štramberku se nachází stejnojmený hrad nebo Valašský betlém. V městě Příbor můžete navštívit rodný dům Sigmunda Freuda. V Kopřivnici je k vidění muzeum automobilky Tatra, a také expozice na počest místního rodáka - Emila Zátopka. Rožnov pod Radhoštěm je znám především díky unikátnímu skanzenu. Několik kilometrů od ubytování začíná Chráněná krajinná oblast Poodří, zde můžete poznávat krásy přírody, a to jen několik kilometrů od Ostravy. Samotná Ostrava jakožto kulturní a sportovní centrum regionu nabízí mnoho aktivit pro trávení volného času. Každoročně se tu koná festival Colours of Ostrava nebo atletický mítink Zlatá tretra.

Rezervovat ubytování v PENZION BOROVEC - Studénka

Nejbližší ubytování v Studénce a okolí

Ubytování Studénka

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah