PENZION POMODORO - Vrbno pod Pradědem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Pomodoro najdete nedaleko centra Vrbna pod Pradědem. K dispozici jsou zde 4 dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením. Místo je vhodné pro rodiny s dětmi i menši skupiny. Na venkovní zahrádce najdete atrakce pro děti. Díky poloze penzionu v Jeseníkách, tu na vás čeká čerstvý horský vzduch a malebná příroda. V létě i v zimě zde naleznete mnoho aktivit, které příjemně zaplní váš volný čas. Na své si tady přijdou milovníci aktivní dovolené, ale i příznivci relaxace a odpočinku.

PENZION POMODORO ubytování v pensionu

Penzion nabízí 4 dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. Každy z pokojů má vlastní sociální zařízení a bezdrátové připojení k internetu.

Gastronomie

K ubytování je možné dokoupit snídaně za cenu 60 Kč na osobu. V přízemí budovy naleznete pizzerii, ve které můžete ochutnat na 30 druhů pizz tří velikostí.

Okolí pensionu a Vrbno pod Pradědem

V zimě se v blízkosti ubytování nachází nejvýše položený lyžařský areál u nás Ovčárny – Praděd. V tomto středisku vás čeká od prosince do dubna vždy dostatek sněhu. V okolí najdete i další lyžařská střediska. Pro běžkaře jsou připraveny kilometry tratí různých náročností.

Mnoho aktivit tu na vás čeká i v létě. Pokud máte rádi pěší turistiku nebo výlety na kole určitě si vyberete z nepřeberného množství turistických stezek, které vedou nádhernou přírodou mnohdy téměř nedotčenou člověkem. Za vidění stojí i unikátní přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé Stráně. Naleznete zde i nepřeberné množství pamětihodností - zámky Bruntál nebo Velké Losiny, hrady Sovinec či Šternberk. Relaxaci můžete zažít v malebném lázeňském městě Karlova Studánka.

Rezervovat ubytování v PENZION POMODORO - Vrbno pod Pradědem

Nejbližší ubytování ve Vrbně pod Pradědem a okolí

Ubytování Vrbno pod Pradědem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah