UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ KARIN - Ludvíkov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Ubytování v soukromí Karin najdete v obci Ludvíkov. Jsou tu pro vás připraveny vkusně zařízené apartmány s vlastním sociálním zařízením a vybavenou kuchyní. Místo je ideální pro rodiny s dětmi. K dispozici je zahrada se zastřešeným venkovním posezení a grilem. Nádherná okolní příroda vybízí k procházkám nebo horským výletům. Na své si přijdou i cyklisté. V zimě najdete v okolí nespočet sjezdových tratí, které ocení dospělí i děti.

UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ KARIN ubytování v apartmánu

Celková kapacita objektu je 12 osob. Najdete zde 3 apartmány, každý pro 4 osoby. Součástí každého apartmánu je vlastní sociální zařízení, satelitní televize, vybavená kuchyň s lednicí a mikrovlnou troubou. Na zahradě je připraveno zastřešené posezení s grilem. K dispozici je bezplatné bezdrátové připojení k internetu.

Gastronomie

Jídlo si můžete připravit v kuchyni, která je součástí každého z apartmánů. V blízkosti se nachází stravovací zařízení.

Okolí apartmánu a Ludvíkov

V zimě je v okolí mnoho lyžařských areálů se sjezdovkami různých délek a obtížností. Ve vzdálenosti 10 kilometrů od objektu je lyžařské středisko Ovčárna – Praděd, které nabízí 9 sjezdovek. Za nejbližším vlekem ovšem nemusíte jezdit tak daleko, již v okruhu pouhých 2 kilometrů od ubytování naleznete nespočet vleků a sjezdovek. V letních měsících můžete využít nespočet značených pěších i cyklistických tras. Pro rybáře je možnost ve 3 kilometrů vzdálené obci chytání bez rybářského lístku. Pokud rádi hledáte houby, tak okolní lesy pro vás budou požehnáním. Pro relaxaci se nabízí nedaleké lázeňské město Králova Studánka.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ KARIN - Ludvíkov

Nejbližší ubytování v Ludvíkově a okolí

Ubytování Ludvíkov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah