PENZION REOS - Hodonín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Reos Vám nabízí ničím nerušený pobyt v našem penzionu, který má skvělou polohu přímo v centru města Hodonína, srdci Slovácka.

Penzion Reos nabízí ubytování až pro 30 osob.

Lázeňským hostům, kteří jsou ubytovaní v našem penzionu, zajistíme na procedury přepravu, která je zahrnuta v ceně ubytování.

Dokonalé pohodlí u nás naleznete jak v páru, tak s rodinou. Pokoje jsme vytvořili tak, abyste se v nich cítili příjemně a po návratu z výletu mohli v klidu rozjímat a vstřebávat dojmy z končícího dne. A pokud cestujete sami, nebojte si s sebou přivézt třeba svého čtyřnohého kamaráda. U nás má dveře otevřené.

Po dlouhém dni se uvolněte v naší nové sauně až pro 4 osoby, která vám zajistí naprosté soukromí.

Zajistíme vám klid a soukromí v samostatných prostorech. K dispozici je i hlídané parkoviště. Samozřejmostí je pak zdarma dostupná WiFi síť.

PENZION REOS ubytování v pensionu

Čekají na vás prvotřídně vybavené pokoje s vlastním sociálním zařízením, bezplatným připojením k WiFi, hygienickými potřebami či lednicí. V některých pokojích klimatizace za poplatek.

Okolí pensionu a Hodonín

Penzion se nachází poblíž centra města (cca 5min. chůze) a Lázní Hodonín (cca 10 min. chůze) v klidné části. Naproti penzionu je pekárna a několik restaurací s příjemným posezením. Ubytování vhodné jak pro obchodní cestující tak pro turisty, kteří mohou využít ubytování jako základnu k výletům do blízkého či vzdálenějšího okolí.

Hodonín jako lázeňské město nabízí spoustu kulturních a společenských akcí určených k odpočinku či sportovnímu vyžití.

Hustá síť cyklostesek přímo vybízí jak k výletům za poznáním krás našeho kraje tak k návštěvě velkého množství vinných sklípků v okolí Hodonína.

Rezervovat ubytování v PENZION REOS - Hodonín

Nejbližší ubytování v Hodoníně a okolí

Ubytování Hodonín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah