HOTEL ATLAS - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Amity je moderní hotel na kraji Prahy, který nabízí kvalitní služby v klidné lokalitě. Hosté chválí čisté a vkusně zařízené pokoje s moderním vybavením, pohodlné postele a bohatou snídani. Hotel Amity má vynikající dostupnost vlakem do centra města, což trvá pouhých 15 minut. Nabízí také Wi-Fi zdarma, parkování zdarma, a bezkontaktní a rychlé odbavení 24/7. Má skvělé hodnocení od hostů a je ideálním místem pro klidný pobyt na okraji Prahy.

Hotel Amity v Praze je dokonalým místem pro relaxaci a odpočinek, s moderním designem, klidnou atmosférou a pohodlnými prostory. Tento hotel nabízí skvělé služby včetně pokojové služby, concierge, terasy a společenského pokoje. Hosté mohou využít bezplatné Wi-Fi a soukromé neplacené parkoviště. S perfektní lokalitou a výborným hodnocením hostů se jedná o ideální místo pro Váš pobyt v Praze.

HOTEL ATLAS ubytování v hotelu

Moderní a pohodlné pokoje o velikosti 24m2 jsou promyšlené do posledního detailu. Postele jsou vybaveny kvalitními matracemi, antialergenními polštáři a přikrývkami. Součástí každého pokoje je také psací stůl umožňující pohodlnou práci s laptopem. V moderní koupelně je k dispozici sprchový kout a samostatní toaleta. Je vybavená fénem, toaletními potřebami a kosmetickými potřebami. V pokoji je k dispozici kapslový kávovar NESPRESSO a neperlivá voda zdarma. Samozřejmostí je vysokorychlostní WIFI připojení.

Recepce

Otevírací doba recepce:

7.00 - 22.00

Check in od 15.00

Check out do 11.00

Gastronomie

Ubytovaným hostům nabízíme možnost hotelové snídaně formou švédského stolu. V blízkosti hotelu se nacházejí několik restaurací s mezinárodní kuchyní a kaváren.

Okolí hotelu a Praha

Umístění Hotelu Amity v Praze 20 – Horních Počernicích znamená její snadnou dostupnost pro ubytované hosty, a to nejen na Černý Most, který nabízí veškerou občanskou vybavenost (saunový svět, kino, restaurace, ochody), ale také vlakovým spojem do centra Prahy z nedalekého nádraží nebo napojení na dálnice D10, D11 a Pražský okruh.

Za cca 15 min se autem dopravíte do Letňan, kde je možné využít multikino, aquacentrum, surf arenu, zimní stadion, hurricane factory a mnoho obchodů a restaurací.

Rezervovat ubytování v HOTEL ATLAS - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah