HOTEL KARLOV - Malá Morávka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Karlov se nachází v horské obci Karlov pod Pradědem. Najdete zde pohodlné ubytování, které vám zpříjemní pobyt v tomto největším lyžařském středisku Hrubého Jeseníku. K dispozici jsou dvoulůžkové a čtyřlůžkové pokoje. V přízemí budovy se nachází nekuřácká restaurace. V letním období je možnost posezení na zahrádce. Vaše ratolesti jistě ocení pískoviště a trampolínu. Na své si zde přijdete v zimě i v létě.

HOTEL KARLOV ubytování v hotelu

K dispozici je 9 čtyřlůžkových a 6 dvoulůžkových pokojů. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení. Využít můžete také saunu, tělocvičnu nebo hernu se stolním tenisem. V celém objektu je zdarma bezdrátové internetové připojení.

Recepce

Recepce je otevřena od 8:00 do 20:00.

Gastronomie

Snídaně jsou podávány formou švédského stolu. Večeři si můžete vybrat vždy ze tří připravovaných jídel.

Personál je schopný po dohodě připravit bezlepkovou, vegetariánskou či veganskou stravu.

Okolí hotelu a Malá Morávka

Vzhledem k výhodné poloze hotelu budete mít jako na dlani lyžařské areály se sjezdovkami různých délek a obtížností. Pro milovníky bílé stopy jsou připraveny desítky kilometrů upravovaných běžkařských tras. V létě najdete v okolí mnoho cílů pro pěší turistiku i cyklistické výlety. Naskytnou se vám pohledy na přírodu, která není nijak ovlivněna lidskou činností. Vidět můžete i unikátní přečerpávací vodní elektrárnu Dlouhé Stráně. V okolí najdete i známé lázně Jeseník, Karlova Studánka a Velké Losiny. Nesmíme zapomenout ani na historické památky – hrady Sovinec a Bouzov, zámky Bruntál a Velké Losiny. Za návštěvu stojí také jeskyně Javořičko, které se pyšní nejbohatší výzdobou ze všech jeskyní v celé České republice.

Rezervovat ubytování v HOTEL KARLOV - Malá Morávka

Nejbližší ubytování v Malé Morávce a okolí

Ubytování Malá Morávka


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah