MERCHANT'S CROWN HOTEL - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto
  • Praha (827)
  • >>> Josefov (148)
  • >>> MERCHANT'S CROWN HOTEL - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Merchanťs Crown Hotel je pětihvězdičkový hotel nacházející se v samém srdci Prahy, přímo na Václavském náměstí. Všechny hlavní atrakce najdete v docházkové vzdálenosti. Budete si moci dopřát prohlídku pamětihodností bez nutnosti použití hromadné dopravy, vše máte jako na dlani. Historické památky, kulturní akce, nákupních centra a různé restaurace, bary a kluby jakéhokoli druhu vám poskytnou ohromující výběr aktivit.

Pokoje jsou vybaveny tak, aby uspokojily všechny vaše potřeby a aby jste se zde cítili pohodlně. Všechny pokoje jsou klimatizované, mají plně vybavenou kuchyň s posezením a jídelním stolem. Deluxe pokoje mimo jiné nabízí iMac počítač a kávovar Nespresso, apartmány jsou vybavené pohovkou a sadou pohodlných křesel.

Najdete zde unikátní typy pokojů jako jsou King Suite, který má obrovský balkon přímo na Václavském náměstí a Superior King Suite, což je úžasné dvoupodlažní apartmá s panoramatickým výhledem na náměstí. Merchant’s Crown Hotel se nachází v historické budově s názvem Palác Koruna.

Pracovníci hotelu se o vás budou starat 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Rádi vám také doporučí nejlepší místa, která byste měli určitě navštívit. Úklidová i pokojová služba jsou k dispozici rovněž non-stop.

Sushi restaurace Maru, která je připojena k hotelu je zázrakem sama o sobě. Budete si moci vychutnat kontinentální snídani, vítání jste i na oběd nebo večeři. Personál vám rád donese jídlo až na pokoj.

MERCHANT'S CROWN HOTEL ubytování v hotelu

Pokoje jsou vybaveny tak, aby uspokojily všechny vaše potřeby a aby jste se zde cítili pohodlně. Všechny pokoje jsou klimatizované, mají plně vybavenou kuchyň s posezením a jídelním stolem. Deluxe pokoje mimo jiné nabízí iMac počítač a kávovar Nespresso, apartmány jsou vybavené pohovkou a sadou pohodlných křesel.

Najdete zde unikátní typy pokojů jako jsou King Suite, který má obrovský balkon přímo na Václavském náměstí a Superior King Suite, což je úžasné dvoupodlažní apartmá s panoramatickým výhledem na náměstí. Merchant’s Crown Hotel se nachází v historické budově s názvem Palác Koruna.

Recepce

Recepce je otevřena nonstop.

Gastronomie

Domácí vynikající snídaně není zahrnuta v ceně a její cena je jedno ráno 16eur pro jednoho člověka. Snídani podávame v čase 7:30 -11:30.

Okolí hotelu a Praha

V Praze najdete mnoho zajímavých míst, na která se jezdí dívat lidé z celého světa. Vzhledem k výborné poloze hotelu přímo v centru města, budete mít všechny pamětihodnosti na dosah ruky. V okolí najdete i mnoho obchodů světových značek.

Rezervovat ubytování v MERCHANT'S CROWN HOTEL - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah