APARTMÁN CAFÉ U KORDULKY - Ratíškovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán se nachází v krásné obci Ratíškovice mezi lesy a vinohrady v srdci Slovácka. Součástí apartmánu jsou 2 ložnice, rozkládací pohovka, satelitní TV s plochou obrazovkou, dobře vybavený kuchyňský kout s jídelní částí a vlastní koupelna se sprchou, fénem i bezplatnými toaletními potřebami. Přímo pod apartmánem je cukrárna s venkovním posezením a venkovním dětským koutkem. Apartmán je vzdálený 30 km od Lednice a 35 km od Valtic. V okolí se můžete projet na koni a provozovat cyklistiku, zahrát si tenis, koupat se v krytém bazénu. K letiště Brno-Turany je to odtud 43 km, zámek Milotice 5,5 km. K Baťově vodnímu kanálu, na kterém si mohou hosté objednat výlet lodí, je to 8,5 km

Apartmán Café u Kordulky se nachází v centru Ratíškovic. Nabízí klimatizovaný apartmán, kavárnu a bezplatné Wi-Fi dostupné ve všech prostorách. Tento apartmán má vlastní vchod, dvě ložnice ve kterých jsou oddělitelné postele. V obývací části je rozkládací pohovka, satelitní TV s plochou obrazovkou, dobře vybavený kuchyňský kout s jídelním prostorem a vlastní koupelnu se sprchou a bezplatnými toaletními potřebami. Snídani si můžete vychutnat v místní pekárně nebo ve svém apartmánu. (Při více hostech možnost přípravy snídaně v kavárně). Apartmán Café u Kordulky je situován do 5 minut chůze od obchodu a obchodů s potravinami. V kavárně lze také zorganizovat setkání či oslavy. Na požádání je rovněž možné zajistit ochutnávky vín v místních vinných sklípcích. Kola si můžete zdarma uskladnit ve dvoře nebo v garáži. Parkováni je zdarma přímo pod apartmánem.

APARTMÁN CAFÉ U KORDULKY ubytování v apartmánu

Součástí apartmánu jsou 2 ložnice ve kterých jsou oddělitelné postele. , obývací pokoj s rozkládací pohovkou, satelitní TV s plochou obrazovkou, dobře vybavený kuchyňský kout s jídelní částí a vlastní koupelna se sprchou, fénem i bezplatnými toaletními potřebami.

Gastronomie

V obci jsou 3 restaurace a přímo pod apartmánem je kavárna se skvělou kávou, zákusky a rychlým občerstvením.

Okolí apartmánu a Ratíškovice

Ratíškovice je krásná vinařká obec v pohostiném Slovácku. Celý kraj je možno poznat např. ze sedla svého kola díky stále se rozrůstající síti cyklostezek, tzv. vinařských stezek vedoucích i kolem vinných sklípků. Přímo v obci se nachází tenisové kurty, krytý plavecký bazén, kuželková dráha, drezína s minimuzeem. Zámek Milotice je 5,5 km. K Baťově vodnímu kanálu, na kterém si mohou hosté objednat výlet lodí, je to 8,5 km.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN CAFÉ U KORDULKY - Ratíškovice

Nejbližší ubytování v Ratíškovicích a okolí

Ubytování Ratíškovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah