VILLA BOHEMIA - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více ve vile

Popis ubytování

Villa Bohemia se nachází nedaleko centra Prahy v klidné vilové čtvrti v blízkosti Centrálního parku. Najdete zde pokoje s televizí a bezplatným internetem. Místo je hojně využívané i vzhledem k dostupnosti pražského letiště, na které se autem dostanete za 16 minut.

PENZION VILA BOHEMIA

Vila Bohemia se nachází nedaleko centra Prahy v klidné vilové čtvrti v blízkosti Centrálního parku, kde si můžete například odpočinou u šálku kávy nebo minigolfu. Tento park přímo sousedí se zastávkou metra. Nedaleko Vily Bohemia můžete najít například tenisovou školu, nebo vyhledávaný klub Mlejn (možná doplnit link), který je kulturním centrem Stodůlek. Zde můžete navštívit i oblíbenou restauraci. Ve vzdálenosti 700 m se nachází obchod Lidl, dále pak Kaufland, XXX Lutz. Penzion je hojně využíván i vzhledem k dostupnosti pražského Letiště Václava Havla, nebo pro blízkost nemocnice Motol a Homolka. Do centra Prahy se můžete dostat za 16 minut autem, nebo městskou hromadnou dopravou. Pokud vyrazíte pěšky, tak můžete poznat krásy hned několika pražských parků včetně překrásného Prokopského údolí.

Vybavení penzionu Vila Bohemia

Vila Bohemia, která se nachází v Praze 5, Vás přivítá recepcí, jídelnou a 14 pokoji, a hlavně klidnou rodinnou atmosférou. K penzionu náleží osm parkovacích míst, a další parkování v této oblasti není nijak omezeno. Ráno můžete očekávat bohatou snídani formou bufetu včetně kvalitní kávy, kterou si naši hosté oblíbili. Každý pokoj je vybaven sociálním zařízením se sprchovým koutem a toaletními potřebami, včetně fénu. V pokoji je pro Vaše pohodlí připraven vysokorychlostní bezdrátový internet, TV s os. Android, lednice a stůl s posezením. Samozřejmostí jsou pohodlná lůžka. Čistota je naší prioritou, a proto pokoje denně uklízíme a dle potřeby měníme ručníky, či ložní prádlo. Deset pokojů je vybaveno vlastní klimatizační jednotkou. Dva trojlůžkové pokoje, které se nacházejí v prvním patře, disponují balkónem s příjemným posezením. Apartmán je vybaven samostatnou kuchyní. Většinu pokojů lze doplnit přistýlkou, nebo dětskou postýlkou. V našem penzionu bohužel nemůžeme ubytovat Vaše zvířecí miláčky. Pro hosty je k dispozici společná venkovní terasa s možností posezením u kávy, či snídaně pod širým nebem. Žehličku a rychlovarnou konvici je možné si vypůjčit na recepci. Ubytovat v penzionu se můžete od 14:00 do 23:00, případně po dohodě lze zaslat přístupový kód, pro pozdní ubytování. Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám příjemný pobyt.

VILLA BOHEMIA ubytování ve vile

Ve vile najdete od jednolůžkových až po třílůžkové pokoje, nechybí ani rodinný pokoj a apartmán s vlastní kuchyní. Dva pokoje mají vlastní balkón s možností posezení. Všechny pokoje ve vile Bohemia mají vlastní sociální zařízení se sprchový kout a lednici. Pokoje disponují televizí android s plochou obrazovkou. Koupelny jsou vybaveny toaletními potřebami a fénem. Na recepci je na požádání k zapůjčení žehlička a rychlovarná konvice. Většina pokojů disponuje klimatizační jednotkou. Samozřejmostí je bezplatné bezdrátové připojení k internetu v celém penzionu. Pokoje jsou nekuřácké. Ubytování domácích mazlíčků, není bohužel možné.

Recepce

Recepce je otevřena každý den od 7:00 do 10:00 a 14:00 do 23:00.

Gastronomie

Využít můžete společné posezení, kde se podávají snídaně. V okolí naleznete několik obchodních domů a restaurací.

Okolí vily a Praha

Praha nabízí snad všechno na co si vzpomenete. Od známých historických památek, které není třeba představovat, až po rozsáhlé zábavní parky. Navštívit můžete mnoho galerií a výstavních prostor. V blízkosti se nachází i několik přírodních parků.

Rezervovat ubytování v VILLA BOHEMIA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah