APARTMÁN 21 - Rudník

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Rodinný Apartmán 21 se nachází v oblasti východních Krkonoš v obci Rudník-Javorník a je ideálním místem pro rekreaci, sport a turistiku v každém ročním období. Apartmán je situován v malebné krajině s nádherným výhledem na Černou Horu. Vedle nově zrekonstruované budovy se nachází rozlehlá upravená zahrada s bazénem, hřištěm a možností grilování či táboráku. Možnosti sportovního i turistického vyžití jak v létě tak i v zimní sezóně. Elektrická energie se hradí na místě dle skutečné spotřeby.

APARTMÁN 21 ubytování v apartmánu

K dispozici jsou zde dva oddělené apartmány, každý s vlastním vchodem a vybavením. Lze je však i sloučit. Bez stravování ale s možností vaření ve vybavené kuchyňce. Přikrývky, polštáře a povlečení jsou samozřejmostí. Apartmán I (11 míst + postýlka). Kapacita 11 lůžek ve 3 prostorných neprůchozích pokojích (2+4+5). Plně vybavená kuchyň (lednice, sporák, trouba, mikrovlnná trouba, konvice, kávovar, nádobí), koupelna (sprcha, vana, bidet, umyvadlo), wc, hala (jídelna) s TV/SAT. Apartmán II (7 míst). Kapacita 7 lůžek ve 2 pokojích (3+4). Plně vybavená kuchyň (lednice, sporák, trouba, mikrovlnná trouba, konvice, kávovar, nádobí), koupelna (rohová vana, umyvadlo, wc, bidet), hala (jídelna) s TV/SAT.

Gastronomie

V apartmánech je plně vybavená kuchyň (lednice, sporák, trouba, mikrovlnná trouba, konvice, kávovar, nádobí). Restaurace Wella Hertvíkovice směr Trutnov 3 km.

Okolí apartmánu a Rudník

Mladé BukySkipark Mladé Buky leží ve východních Krkonoších, 6km od Trutnova a je velmi dobře dostupný od hlavní silnice z Trutnova do Pece pod Sněžkou. Parkování je zdarma pro 550 aut i pro autobusy přímo pod sjezdovkami. Skibus pro větší skupiny osob je možné zajistit na objednávku a na trase Trutnov - Mladé Buky jezdí i jeho pravidelná linka. Lanovou třísedačkovou dráhu a 7 vleků všech kategorií využijí rodiny s dětmi, lyžaři hledající klidnější svahy i zájemci o pohodové lyžování bez front. Součástí areálu je dětský park s pojízdným kobercem a lanovým vlíčkem, kde si děti mohou i pod vedením zkušených instruktorů osvojit první lyžařské dovednosti a přitom jim nehrozí riziko srážky s ostatními lyžaři.

Jánské lázněJanské Lázně jsou světoznámým lázeňským městem a současně druhým nejlépe hodnoceným lyžařským střediskem v České republice. Jsou jedinými lázněmi na české straně Krkonoš. V blízkém Polsku-Dolním Slezsku je pro srovnání 12 lázeňských míst. Klidné městečko s nevšední historií se rozkládá na úpatí Černé hory (1299 m. n. m.), na jejíž vrcholek vede přímo z města kabinová lanová dráha. Díky nově vybudovaným lanovkám, vlekům i běžeckým lyžařským tratím se město stalo špičkovým sportovním a rekreačním střediskem a ideálním východiskem do nejvyšších českých hor Krkonoš jak v zimě pro lyžaře, tak v létě pro cyklisty i pěší turisty.

Adršpachské skályTolik fascinujících zákoutí jako v Adršpašsko-teplických skalách uvidíte jen málokde. Adršpašsko-teplické skály jsou největším a nejdivočejším skalním městem Střední Evropy. Nejsou atrakcí na jeden den, tady můžete žasnout celý život. Skalní město na severu východních Čech fascinuje turisty a vandrovníky už od 18. století; tehdy několikadenní požár zničil okolní bujnou vegetaci. Vynikla tak krása skvostných pískovcových útvarů. Od této doby tu začaly vznikat turistické stezky a horolezci postupně dobývali jeden skalní útvar za druhým. Z 18. století pochází také většina pojmenování místních skalisek. Mezi nejznámější patří Milenci, Starosta a Starostová, Homole cukru, Krakonošova lenoška, Džbán nebo Sloní náměstí.

Toulky po okolíObec Javorník protíná cyklotrasa, kterou se můžeme dostat na Hoffmanovy boudy, Jánské lázně, Černou horu (rozhledna) a pokračovat dále do Krkonoš. Pěší turistika nás zavede do blízkých lesu i přilehlych míst. Rudník zde se koná Rudnická rokle, známé motocyklové závody. Můžete si objednat jízdu na www. psíspeezení. cz Do Hostinného, zde můžeme navštívit antické můzeum. TECHTEX zde najdete různé sportovní využití i restauraci. Na nedalekém & . 34; Hrádečku & . 34; pobýval president Václav Havel. Možnost nákupů potravin Trutnov - Kaufland, Penny, 14 km. Vrchlabí - Kaufland, Penny 15 km. Rudník COOP 5 km V místě před pensionem pondělí středa pátek v 9.00 hod pojízdná prodejna s pečivem. Restaurace Heřman v Rudníku směr Vrchlabí 5 km. Restaurace Wella Hertvíkovice směr Trutnov 3 km. Restaurace Borneo Mladé Buky směr Trutnov 5km. Trutnov krytý bazén přírodní koupaliště Dolce. Jaroměř - Josefov vojenská pevnost. Dvůr Králové ZOO a safari park. Pec pod Sněžkou ceroročně zdolání nejvyšší české hory SNĚŽKY 1063 m. Špindlerův Mlýn - bobová dráha a aquapark. Babiččino údolí. Boskovské jeskyně. Harrachovská sklárna. Prochází tudy cyklotrasa která nás spojuje s Jánskými Lázněmi Pecí pod Sněžkou a Krkonošemi. Je zde možnost sběru hub ve zdejších lesích.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN 21 - Rudník

Nejbližší ubytování v Rudníku a okolí

Ubytování Rudník

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah