PENZION POHODA - Trutnov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Pohoda stojí v samém centru Trutnova. Město Trutnov je často nazýváno též bránou Krkonoš. Penzion najdete v historickém domě z druhé poloviny devatenáctého století. Bohatě zdobená čelní strana domu nabízí zajímavý pohled a dává penzionu reprezentativní vzhled.

Budova je velmi rozlehlá a kromě penzionu v ní naleznete také útulnou sklepní restauraci "Pohoda", kde jsou našim hostům poskytovány bufetové snídaně.
Na vaši návštěvu čeká také nápojový bar ve tvaru pergoly, který je s domem bezprostředně propojen. V letních měsících je u nápojového baru venkovní posezení s nabídkou grilovaných specialit.

V přízemí domu ještě naleznete prodejnu potravin a zlatnictví. Samotný penzion je umístěn v prvním nadzemním podlaží a v podkroví. Ubytovací kapacita je 39 lůžek, v pěti apartmánech a šesti pokojích hotelového typu.

Informační cedule (oranžové barvy), které jsou rozmístěny po městě, vás navedou až na parkoviště za penzionem. Budova penzionu Pohoda se nachází přímo na pěší zóně, a proto musíte na posledních cca 60 metrů vjet do zákazu vjezdu. Pro hosty, kteří mají k dispozici satelitní navigaci, je nejlepší zadat do hledání Poštovní ulici, která již bezprostředně sousedí s parkovištěm penzionu. Parkování je pro naše klienty zdarma. Přibližný čas příjezdu je vždy lépe dohodnout předem telefonicky, neboť recepce není otevřena non-stop. Díky umístění penzionu na pěší zóně máte na dosah veškeré služby i areály nabízející sportovní a kulturní vyžití. Stejné je to také s možností dopravy

PENZION POHODA ubytování v pensionu

Příjemné a komfortní prostředí penzionu Pohoda vám bude dokonale vyhovovat. Apartmány i pokoje hotelového typu mají veškeré vybavení, díky kterému se u nás budete cítit doslova jako doma.

Apartmány č. 1 a č. 2 s rozlohou 80 čtverečných metrů (ubytování až pro 8 osob) jsou vhodné i k dlouhodobému pobytu.

všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení
v koupelně pětilůžkového apartmánu je i vířivá vana
na všech pokojích jsou lednice, mikrovlnné trouby a varné konvice
v apartmánech jsou plně vybavené kuchyně
ve všech pokojích TV sat + hi-fi věže
ve všech pokojích bezplaný Wi-Fi přístup k internetu
na všech pokojích stojanové ventilátory a v koupelnách fény
spánek v dokonale zatemněných pokojích, možnost samoregulace teploty
pokoje bez koberců a látkových sedaček vyhovují i alergikům
k dispozici vysoušeč lyžáků, žehlička, pračka, sušička
možnost zapůjčení playstation 2
možnost zapůjčení dětské postýlky a elektronického baby monitoru
na některých pokojích jsou k dispozici trezory
parkoviště přímo u penzionu zdarma
psa nebo jiné domácí zvířátko můžete mít s sebou (za poplatek)

Gastronomie

Restaurace"Pohoda" s útulným vinným sklípkem, která se nachází v suterénních prostorách penzionu, má kapacitu 46 míst. Ve stylově zařízeném sklepení nechybí salónek s kapacitou cca 20 míst zaručující dokonalé soukromí pro uzavřenou společnost. Podle vašeho přání zde můžeme zajistit nerušené rodinné oslavy, svatby či firemní večírky.

Hosté našeho penzionu si v restauraci ráno mohou pochutnat na bohatých snídaní formou bufetu.

Okolí pensionu a Trutnov

Bezesporu nejatraktivnějším cílem rodinného výletu bude zoologická zahrada ve Dvoře Králové. Místní ZOO dosahuje světových úspěchů v chovu nosorožců, žiraf, zeber, buvolů a řady druhů antilop. Počtem držených zvířat je největší ZOO u nás a zároveň také největším chovatelem afrických zvířat v Evropě. V létě nabízí "Africké safari", v němž návštěvníci projíždějí mezi volně vypuštěnými kopytníky a ptáky. V nejbližším okolí ZOO si můžete udělat pěší výlet do pohádkového Lesa Království.
Dále od Trutnova směrem na Hradec Králové se nachází městečko Jaroměř, kde můžete navštívit Železniční muzeum Výtopna Jaroměř. Mezi exponáty ve staré výtopně parních lokomotiv naleznete sedm parních lokomotiv, z nichž nejstarší pochází již z roku 1873, unikátní ozubnicovou lokomotivu z roku 1901, elektrickou akumulátorovou lokomotivu Ringhoffer z roku 1916, motorové lokomotivy, inspektorskou drezínu Tatra a mnoho dalších.
V sousedním Josefově stojí za návštěvu vojenská Pevnost Josefov, která byla postavena v letech 1780 až 1787 z podnětu císaře Josefa II. Složitý obranný komplex vybudovaný v duchu nejlepších znalostí opevňování své doby. Stavitelé použili k vytvoření vysoké obranné hodnoty nejrůznější fortifikační prvky skvěle začleněné do původního terénu.

Rezervovat ubytování v PENZION POHODA - Trutnov

Nejbližší ubytování v Trutnově a okolí

Ubytování Trutnov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah