PENZION KUČERA - Rýmařov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Kučera leží na klidném místě mimo hlavní cestu s vlastní upravovanou komunikací a parkovištěm, kde můžete bez obav zaparkovat svůj vůz. Je to vhodná základna pro rodiny s dětmi, na klidné ozdravné pobyty. Nejkratší pobyt o prázdninách jsou 4noci. Penzion zahrnuje tři pokoje s wc a koupelnou, kuchyńský kout, krásnou jídelnu, kočárkárnu, zahradu s venkovním vyhřívaným bazénem, trampolínou pro děti, houpačkami, pískovištěm s hračkami a krytým posezením s grilem. Na pozemku je i ohniště na opékání buřtů.

V objektu je wi-fi v ceně pobytu. Máme půjčovnu kol a koloběžek, tenisového vybavení, ping- pong stůl, koule na petang. V zimě půjčujeme lyžařské vybavení, sáně a boby.

Penzion uvítá hosty po celý rok, v každém ročním období. Po vstupu do malé předsíně, která slouží i jako lyžárna, přivítá hosty útulná společenská místnost s malou jídelnou a kuchyňským koutem. V něm se nachází el. trouba, rychlovarná konvice a skříňka s nádobím. Ve společenské místnosti je lednička. Ložnice jsou umístěny na patře v půdní vestavbě. Každá má svůj samostatný vchod z chodbičky.

PENZION KUČERA ubytování v pensionu

Penzion je o třech ložnicích, umístěných v půdní vestavbě. Ložnice jsou - 1 dvoulůžková, 1 třílůžková a 1 čtyřlůžková. Každá ložnice má vlastní sociální zařízení s ventilací. V ložnici je televize, wi-fi, noční stolečky a stolní lampičky. Ložnice jsou útulné a teplé. Z každé ložnice je výhled do zahrady.

Recepce

8 hod - 20 hod

Gastronomie

Polopenze

Okolí pensionu a Rýmařov

V nejbližším okolí se nachází nejvyšší hora Jeseníků Praděd. V lázních Karlova Studánka - léčebné procedúry, plavání, rehabilitace. Na hradě Sovinci pořady pro děti. V Bruntále aguacentrum s tobogánem a protiproudy. V Jiříkově je galerie obřích soch ze dřeva. Dlouhé stráně - přečerpávací elektrárna. Vrbno pod Pradědem - celoroční bobová dráha. Rešovské vodopády. Celodenní výšlap kolem Bílé Opavy v překrásné přírodě Jeseníků.

Rezervovat ubytování v PENZION KUČERA - Rýmařov

Nejbližší ubytování v Rýmařově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah