DVORSKÁ BOUDA - Strážné

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Ubytování v krásné vysokohorské chatě na vrcholcích Krkonoš, to je Dvorská bouda. Bouda nabízí ubytování od jednolůžkových až do osmilůžkových pokojích ve společným příslušenstvím na patře.

Hostům je k dispozici ubytování v jednolůžkových až osmilůžkových pokojích se společným sociálním zařízením na patře. V ceně ubytování je snídaně, lůžkoviny a malý ručník. Hosté mohou také využít služeb sauny, společenskou místnost s krbem a barevnou televizí a WIFI internetem zdarma. Ke službám boudy patří v zimním období i vyvezení zavazadel ZDARMA z Lomu (Strážné) na Dvorskou boudu a zpět V ČASE OD 9-18 HODIN v předem stanovených časech, o kterých je možné se emailem předem informovat. Podrobnější informace najdete na našich stránkách v sekci & . 34; doprava& . 34; .

DVORSKÁ BOUDA ubytování v hotelu

Pokoje jsou jednoduše a prakticky vybavené. Postele jsou oddělené - jednolůžka, nebo patrové. Sprchy a WC jsou společné na patře.

Recepce

Telefonická recepce je přítomna po - pá 8:00 - 16:00

Gastronomie

Zaměřujeme se především na českou tradiční kuchyni s využitím lokálních zdrojů. Rádi Vám vyjdeme vstříc i v případě vegetariánské stravy nebo různých diet a pro skupiny připravíme kompletní jídelníček. Každý den pro vás pečeme čerstvé housky. Snídaně jsou podávany formou švédských stolů standardně v době od 8:00 do 9:30. Obědy podáváme v době od 12:00 do 14:00 s možností výběru ze dvou hotových jídel. Návštěvník restaurace si může vybrat z minutkového jídelního lístku. Večeře výběrem ze dvou hotových variant se podává od 18:00 do 20:00.

Okolí hotelu a Strážné

Chata se nachází na vrcholcích Krkonoš, což nabízí velké množstí výletů do okolí. Např. Vyhlídka za Výrovkou (3,5 km; cca 1 hodina), Vyhlídka & . 34; Za Liškou& . 34; , nabízí nejkrásnější výhled na Sněžku (4,8 km; cca 1, 5 hodiny) nebo Vyhlídka na Maly Staw (10,5 km; cca 3 hodiny). Výlet na Sněžku (7km) zvládnete po vrcholcích Krkonoš i s dětmi.

Rezervovat ubytování v DVORSKÁ BOUDA - Strážné

Nejbližší ubytování ve Strážném a okolí

Ubytování Strážné

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah