BOUDA MATOUŠ - Strážné

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Friesovy boudy, Bouda Matouš, se nacházejí v nadmořské výšce 1200 m n. m. ve střední části Krkonoš mezi středisky Špindlerův Mlýn a Pec pod Sněžkou. Horské chaty leží mimo hlavní turistická centra, proto poskytují klidné prostředí pro aktivní odpočinek a relaxaci, nebo perfektní podmínky pro sportovní soustředění.

Nabízíme pobyt na boudě Matouš, která poskytuje pobyt v turistické třídě s kapacitou 15 osob. V areálu střediska se nachází 800 m dlouhý lyžařský vlek s převýšením 127 m s obtížností modré barvy. Kolem boudy Matouš zároveň prochází Krkonošská lyžařská magistrála.

Hosté mohou dále využít úschovny kol a lyží, v zimě zajištění dopravy rolbou nebo skútrem, lyžařský vlek s možností večerního lyžování a možnost objednání instruktora lyžování a snowboardingu. Nechybí ani možnosti zařízení na točení piva či venkovní gril na dřevěné uhlí. Pro děti je připravena dětská postýlka a židlička.

Wellness, pivovar a restaurace se nacházejí do 400 m od chaty. Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

BOUDA MATOUŠ ubytování v chalupě

Bouda Matouš je ideálním místem pro ubytování menších skupin či rodin s dětmi. Svou kapacitou 15 lůžek nabízí klidné a malebné prostředí horské roubené chaty s možností vlastního vaření, nebo objednání stravy na chatě Andula a hotelu Friesovy boudy.

Gastronomie

Hosté mají možnost vaření v plně vybavené kuchyni boudy Matouš. Další možností je využít stravování v přilehlé chatě Andula, kde se navíc nachází i pivovar, nebo horském hotelu Friesovy boudy.

Okolí chalupy a Strážné

Díky nadmořské výšce (1200 m. n. m.) má okolí Friesových bud výborné sněhové podmínky pro zimní sporty (lyžování) až do začátku měsíce května – sjezdové lyžování na vlastní sjezdovce, běžecké lyžování na perfektně připravených běžeckých stopách, kterých je v okolí díky poloze u rozcestí na Špindlerův Mlýn, Pec pod Sněžkou a Luční boudu nepočítaně.

V letních měsících jsou zde ideální podmínky pro milovníky horských kol, nebo pěší turistiky.

Rezervovat ubytování v BOUDA MATOUŠ - Strážné

Nejbližší ubytování ve Strážném a okolí

Ubytování Strážné

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah