HOTEL DAKOL - Petrovice u Karviné

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Dakol se nachází v klidném a krásném prostředí Petrovic u Karviné, cca 5 minut jízdy z centra Karviné. Hotel nabízí ubytování vhodné jak pro pracovní cesty, tak pro relaxační či rodinné pobyty.

Hotel Dakol se nachází v klidném a krásném prostředí Petrovic u Karviné, cca 5 minut jízdy z centra Karviné. Hraniční přechod do Polska je vzdálený cca 100 m.

Pokoje jsou rozděleny do tří kategorií: standard, komfort a lux. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením (WC a sprcha), TV. Pokoje komfort prošly rekonstrukcí a pokoje lux nabízí hydromasážní sprchu. Pokoje komfort a lux mají navíc ve vybavení minibar. Pokoje komfort jsou vybaveny LCD televizí.

Součástí areálu hotelu je také wellness centrum. Návštěvníci našeho areálu mají možnost využívat bazén s atrakcemi včetně protiproudu, whirpooll, finskou saunu, tureckou saunu, ochlazovací bazén, odpočívárnu a venkovní terasu. Pro zájemce o masáže jsou k dispozici kvalifikovaní maséři. Vstup do wellness části je za poplatek.

V areálu se také nachází multifunkční kurt pro tenis, nohejbal, basketbal, házenou a malou kopanou.

HOTEL DAKOL ubytování v hotelu

Pokoje standard - 8 dvoulůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha) se nacházejí v budově A. Pokoje jsou dále vybaveny TV, telefonem, internetem.

Pokoje komfort - 6 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky se nachízi v budově B (jeden pokoj v budově A) a jsou vybaveny sociálním zařízením (WC, sprchou, jeden pokoj má vanu), LCD TV, telefonem, minibarem, internetem.

Pokoje lux - dvoulůžkové pokoje s možností 2 přistýlek s vlastním sociálním zařízením (WC, hydromasážní sprcha). Pokoje jsou dále vybaveny TV, telefonem, internetem, minibarem.

Recepce

Recepce je otevřena 24 hodin. Platby kartou přijímáme vždy mezi 11:00 - 22:00. Mimo uvedený čas je možná platba jen v hotovosti.

Gastronomie

Restaurace s kapacitou 40 míst je oblíbeným místem odpočinku nejen pro ubytované hosty, ale také pro stálé štamgasty. Můžete zde ochutnat speciality české a mezinárodní kuchyně, pštrosí speciality, ale také bezmasé pokrmy a saláty. Všechny "dobroty" najdete v odkazu Jídelní lístek. Každý pracovní den do 14.00 nabízíme zvýhodněnou nabídku dne.

V letních měsících můžete využít posezení na dvou venkovních terasách s výhledy na golfové greeny, panoramata Petrovic a multifunkční hřiště.

Rezervovat ubytování v HOTEL DAKOL - Petrovice u Karviné

Nejbližší ubytování v Petrovicích u Karviné a okolí

Ubytování Petrovice u Karviné

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah