ZÁMECKÝ HOTEL ZLATÝ OREL - Hranice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Zámecký hotel Zlatý Orel v Hranicích nabízí gastronomické a ubytovací služby svým klientům od listopadu roku 2002, kdy byla dokončena jeho celková rekonstrukce. Součástí komplexu je Zámecká kavárna s venkovní letní terasou pro občerstvení a posezení u kávy a lákavých desertů. Pro své klienty hotel nabízí využití nově vybudovaného wellness centra. Nově otevřená pivnice zve na polední menu a slouží dále k pořádání firemních akcí, školení, večírků a oslav. Celková kapacita hotelu je 19 pokojů. Komfortní pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV, minibarem s výběrem alko i nealko nápojů a doplňkového sortimentu a disponují bezplatným bezdrátovým připojením k internetu. Snídaně je zahrnuta v ceně pokoje. Prostory hotelu jsou bezbariérové.

Zámecký hotel v Hranicích nabízí ubytovací služby svým klientům od listopadu roku 2002, kdy byla dokončena jeho celková rekonstrukce. Celková kapacita hotelu je 41 osob z 19 pokojů. Pro klienty je vyhrazeno parkoviště před hotelem. Doplňkové služby - praní prádla, pokojová služba a prodejna v recepci hotelu. V areálu hotelu zdarma připojení k internetu přes WiFi.

Recepce

Po-pá 7:00 - 22:00 So-ne 8:00 - 13:00

Gastronomie

K hotelu náleží hotelová restaurace, kde se podávají od 7.00 do 10.00 snídaně pro hotelové hosty. Pro veřejnost otevřena od 11.00 do 22.00 každý den, vyjma neděle, kdy je otevřeno pouze do 21.00 Hosté mohou vybírat ze široké nabídky vín a specialit šéfkuchaře.

Okolí hotelu a Hranice

Hranice jsou významné kulturní a průmyslové město regionu s výjimečnými přírodními zajímavostmi v okolí. K nejatraktivnějším turistickým zajímavostem patří Hranická propast v Národní přírodní rezervaci Hůrka, Zbrašovské Aragonitové jeskyně a nedaleký hrad Helfštýn. V Hranicích můžete zavítat do letního kina, městského muzea nebo galerii, zahrát si tenis, squash, bowling, golf či minigolf, ... Po okolí vedou četné cyklotrasy a turistické stezky.

Rezervovat ubytování v ZÁMECKÝ HOTEL ZLATÝ OREL - Hranice

Nejbližší ubytování v Hranicích a okolí

Ubytování Hranice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah