HOTEL SRNÍ A DEPANDANCE ŠUMAVA - Kašperské Hory

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel leží uprostřed největšího rekreačního centra Šumavy - Srní. Značené turistické cesty zavedou návštěvníky ze Srní do nádherné šumavské přírody.

Celé území, ve kterém se Hotel Srní nachází, bylo díky jedinečné flóře a fauně vyhlášeno Národním parkem Šumava.

Náš hotel nabízí mnoho možností pro aktivní odpočinek. Nejdříve si můžete zaplavat v krytém vyhřívaném bazénu, po té využít naší sauny/páry nebo bowling. Pokud dáváte přednost pohybu na čerstvém vzduchu, máte možnost zapůjčit si horské kolo a vyzkoušet některou z místních cyklostezek.

Ubytovací kapacita hotelu, skládající se ze dvou propojených budov, prošla komplexní rekonstrukcí. K dispozici je 72 dvoulůžkových pokojů, 6 dvoulůžkových a 13 třílůžkových apartmá typu suite (vzájemně oddělené místnosti ložnice a obývacího pokoje), vše s možností přistýlky.

HOTEL SRNÍ A DEPANDANCE ŠUMAVA ubytování v hotelu

Součástí každého pokoje je kompletní hygienické zařízení se sprchovým koutem, barevný televizor se satelitním příjmem, telefon a rádio. Většina pokojů má balkón.

V ceně ubytování je také, plavecký bazén, sauna/pára, wifi.

Gastronomie

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně formou teplých a studených bufetů. Oběd lze vybrat ze třech druhů jídel nebo formou á la carte, večeře lze objednat formou á la carte nebo výběrem z teplého bufetu.

K dispozici je jídelna s kapacitou 150 míst, restaurace - 60 míst, snack bar - 50 míst, vinárna - 40 míst a v letním období letní terasa.

Okolí hotelu a Kašperské Hory

Pro všechny, kteří chtějí prožít dovolenou v zachovalé přírodě s čistým vzduchem, průzračnými jezery a zdravými lesy, je Šumava kolem Srní dokonalým místem pro odpočinek.

Rezervovat ubytování v HOTEL SRNÍ A DEPANDANCE ŠUMAVA - Kašperské Hory

Nejbližší ubytování v Kašperských Horách a okolí

Ubytování Kašperské Hory

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah