HOTEL SLUNCE - Havlíčkův Brod

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Slunce se nachází v centru Havlíčkova Brodu u řeky Sázavy a nabízí perfektní zázemí i pohodlné ubytování za přijatelné ceny pro kongresovou turistiku - školení, prodejní akce ale rodinné a společenské oslavy.

Hotel Sluncemá tři poschodí s výtahem, celkem je k dispozici 107 lůžek ve 47 pokojích a dvou luxusních apartmánech.

Hotelovou nekuřáckou restauraci pro 90 osob s barem a parketem. Stylovou Švejkovu restauraci pro 70 osob s nabídkou tradiční české kuchyně a plzeňského piva. Obě restaurace mají velkou letní zahrádku. K dispozici jsou čtyři menší salonky (10 -30 osob) a velký konferenční sál (70 - 160 osob) ideální pro větší školení či konference včetně veškeré techniky – plátno, dataprojektor, ozvučení s mikrofony, wifi (internet), televize a další. U hotelu je velké parkoviště pro 2 autobusy a 50 automobilů. Autobusové i vlakové nádraži je vzdáleno pouze 500 m.

HOTEL SLUNCE ubytování v hotelu

Vybavení všech pokojů je velmi elegantní a pohodlné. Součástí pokojů je koupelna s WC, sprchovým koutem, umyvadlem a fénem, předsíň s vestavěnou skříní a zrcadlem, postele, konferenční stolek, pohodlné židle, psací stůl, televize se satelitem, telefon, wifi bez blokace, na některých pokojích lednička a rychlovarná konvice.

Apartmány s lednicí mají v koupelně krom sprchového koutu také vanu.

Recepce

Recepce poskytuje veškeré kancelářské služby jako kopírování, skenování, telefon s nepřetržitým provozem

Gastronomie

Součástí hotelu Slunce jsou dvě rozdílné restaurace – Hotelová nekuřácká restaurace a Švejk restaurant. Obě dvě jsou příjemné, pracuje zde vstřícný a ochotný personál, obě dvě mají svůj specifický ráz.

UPOZORNĚNÍ PRO HOSTY: Ve dnech 2. - 7. ledna 2019 bude v provozu ubytování pouze BEZ snídaně, z důvodu uzavření Hotelové restaurace a Švejkovny. Děkujeme za pochopení.

Okolí hotelu a Havlíčkův Brod

Pro ty z Vás, kteří mají raději pohyb a zdravou relaxaci, nabízí Havlíčkův Brod širokou nabídku služeb. Je zde bazén, masáže, solná jeskyně. Rádi Vám zarezervujeme a zařídíme vše potřebné, stačí se domluvit na recepci.

Rezervovat ubytování v HOTEL SLUNCE - Havlíčkův Brod

Nejbližší ubytování v Havlíčkově Brodě a okolí

Ubytování Havlíčkův Brod

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah