HOTEL KYČERKA - Velké Karlovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Horský hotel Kyčerka je rodinný hotel nacházející se v nejrozsáhlejší valašské obci Velké Karlovice na úpatí Javorníků a Vsetínských vrchů. Oblast nabízí spousty lákadel, ať už v podobě nedotčené rozmanité přírody, nebo stavitelského umění našich valašských předků, či různorodých sportovních aktivit.

Horský hotel Kyčerka disponuje kapacitou až 120ti lůžek, je vhodný pro skupinové i rodinné pobyty, různé oslavy a svatby. Všechny pokoje jsou s vlastním sociálním zařízením. K dispozici hostům jsou 3 společenské místnosti pro cca 40 osob + jídelna až pro 130 osob. Dále pak ping pong, kulečník, valašský šenk, venkovní zastřešené posezení s krbem, ohniště, hřiště na míčové hry a dětské hřiště.

HOTEL KYČERKA ubytování v hotelu

Kapacita lůžek je 120 a to v jedné, dvou – poschoďové zděné budově. Pokoje jsou s vlastním sociálním zařízením. Televize není součástí vybavení pokoje. lze ji však zapůjčit.

Gastronomie

Strava je podávaná formou polopenze, či plné penze. Vaříme tradiční českou domácí kuchyni. Diety musí být hlášeny předem.

Okolí hotelu a Velké Karlovice

Hotel se nachází v krásné přírodě pod lesem, na konci části Pluskovec téměř bez silničního provozu. V okolí je spousta aktivit jak pro zimní tak pro letní období. Svahy na lyžování jsou vzdáleny cca 500 m od hotelu (skiareál Synot Kyčerka), běžkařské traťe jsou téměř protkané Velkými Karlovicemi. V létě si příjdou na své milovníci cykloturistiky, či turistiky. Kola a lyže lze zapůjčit.

Rezervovat ubytování v HOTEL KYČERKA - Velké Karlovice

Nejbližší ubytování ve Velkých Karlovicích a okolí

Ubytování Velké Karlovice


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah