OREA WELLNESS HOTEL HORIZONT - Železná Ruda

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Orea Resort Horizont je umístěn na jižním svahu vrchu Pancíře v nadmořské výšce 1100 m v chráněné krajinné oblasti Šumava.

"Vzdušné lázně" v klidném a překrásném prostředí jsou ideálním místem pro zimní i letní turistiku, kongresové, lázeňské a relaxační pobyty.
Naleznete zde mimo ubytování v nově zrekonstruovaných 117 pokojích také hotelový bazén, whirlpool, saunu, římskou vonnou lázeň.

Načerpat novou energii můžete při masážích, perličkových koupelích, zábalech a dalších procedurách. Ti, kteří rádi odpočívají aktivně, naleznou v hotelu širokou nabídku sportovních programů - spinning, nordic walking, jóga, moderní fitnes.

OREA WELLNESS HOTEL HORIZONT ubytování v hotelu

Ubytování nabízí 117 dvoulůžkových pokojů s WC, sprchovým koutem, fénem, SAT- TV, telefonem.

Hotel má bezbariérové řešení.

Gastronomie

V této hotelové restauraci je hotelovým hostům podávána snídaně a večeře formou švédských stolů. Tato restaurace může být zároveň využívána jako jednací sál. Dále nabízí své služby restaurace 40 míst, Aperitiv bar 65 míst a letní terasa 40 míst.

Okolí hotelu a Železná Ruda

Hotely se nacházejí na jižním svahu vrchu Pancíř v nadmořské výšce 1100 m v chráněné krajinné oblasti Šumava na hranici NP Šumava. Od sebe jsou vzdáleny cca 800 m.

V těsné blízkosti hotelů jsou lyžařské vleky, sjezdovky a upravené běžecké tratě. V blízkosti jsou největší lyžařské areály Špičák a Velký Javor.

Rezervovat ubytování v OREA WELLNESS HOTEL HORIZONT - Železná Ruda

Nejbližší ubytování v Železné Rudě a okolí

Ubytování Železná Ruda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah