HOTEL MĚDĚNEC - Nové Město pod Smrkem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Bike Hotel Měděnec je první hotel v zemi plně specializovaný na cyklistiku. Máme vše, co biker potřebuje, tedy myčku kol, úschovnu kol, pračku apod. Singltrek pod Smrkem je fenomenální biková destinace, oficiálně šestá nejatraktivnější na světě, a v kombinaci s vhodným ubytováním jde o skvělý zážitek

Bike Hotel Měděnec nabízí ubytování v jedno až pětilůžkových pokojích. Celková kapacita hotelu je 45 lůžek. Pro hosty je v celém areálu Wi-Fi signál zdarma. Parkování je možné přímo v areálu hotelu. Hotel se nachází v blízkosti sportovního areálu Singltrek. Součástí hotelu je nekuřácká restaurace. Hosté si mohou zdarma v hotelu uschovat jízdní kola.

HOTEL MĚDĚNEC ubytování v hotelu

Hotel Měděnec nabízí ubytování v jedno až pětilůžkových pokojích. Celková kapacita hotelu je 45 lůžek.

Gastronomie

Součástí hotelu je nekuřácká restaurace.

Okolí hotelu a Nové Město pod Smrkem

Hotel Měděnec se nachází v Novém Městě pod Smrkem. Ubytování je ideální pro rodiny s dětmi stejně jako pro větší skupiny přátel. Na své si přijdou milovníci turistiky, kteří mohou vyrazit na horské túry do přilehlých Jizerských hor. V přímé blízkosti hotelu se nachází sportovní středisko Singletrek, které nadchne každého příznivce horských kol. Pár kilometrů od hotelu na polské straně se nachází nově vybudovaná sjezdovka s lanovkou.

Rezervovat ubytování v HOTEL MĚDĚNEC - Nové Město pod Smrkem

Nejbližší ubytování Nové Město pod Smrkem a okolí

Ubytování Nové Město pod Smrkem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah