HOTEL GRAND - Šumperk

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nabízíme ubytování v příjemné atmosféře, nedaleko centra města u pěší zóny s pěkným výhledem na rozsáhlý park a historické objekty města.

Díky své poloze je náš hotel ideálním výchozím bodem pro nejrůznější aktivity. Je snadno dostupný motorizovaným i pěším návštěvníkům města, nabízí dostatek parkovacích míst a pěší chůzí příjemně dostupnou vzdálenost k železničnímu a autobusovému nádraží. c Rádi Vám budeme nápomocni při zajišťování rezervací a jiných hotelových služeb. Těšíme na Vaši návštěvu ve všech provozovnách hotelového komplexu.

V celém objektu hotelu je možné využívat zdarma wi-fi připojení k internetu.

HOTEL GRAND ubytování v hotelu

Kapacita:
60 lůžek hotelového typu, nově zrekonstruované pokoje

Vybavení pokojů:
K dispozici nabízíme jednolůžkové pokoje, dvoulůžkové pokoje a třílůžkové pokoje. Všechny pokoje jsou zařízeny v elegantním stylu a jsou rozděleny do více kategorií.

Jednolůžkové pokoje jsou po rekonstrukci a jsou vybaveny vlastní koupelnou se sprchovým koutem, barevným televizorem a telefonem. Všechny jsou situované s pěkným výhledem na rozsáhlý park a pěší zónu města.

Dvoulůžkové pokoje jsou modernizované, po rozsáhlé rekonstrukci, jsou vybaveny velkou vlastní koupelnou se sprchovým koutem a sociálním zařízením, barevným televizorem, telefonem a jsou situovány s výhledem na pěší zónu a historickou část města.

Třílůžkové pokoje jsou prostorné, standardně zařízené a jsou vybaveny vlastním sprchovacím koutem.

Gastronomie

Snack bar nabízí příjemné posezení ve stylu kavárna – snack bar s možností snídaní a celodenního stravování v příjemné atmosféře a s výběrem z nejlepších jídel české kuchyně. V létě neodmyslitelné posezení na letní zahrádce s výhledem na pěší zónu šumperského centra a rozsáhlou zeleň přilehlého parku.
Jídelna s rychlým občerstvením nabízí snídaně, obědy a večeře ve stylu hotových jídel v nekuřáckém prostředí. Nabízí nepřeberné množství salátů, baget, obložených chlebíčků a výrobků studené kuchyně a široký výběr hotových jídel charakteristických pro výbornou českou kuchyni. Wii kavárna v patře hotelu skýtá příjemné posezení v stylově zařízené kavárně s možností zábavného vyžití.

Rezervovat ubytování v HOTEL GRAND - Šumperk

Nejbližší ubytování v Šumperku a okolí

Ubytování Šumperk

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah