PENZION IVANA - Lešná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Ivana se nachází v klidné oblasti v obci Lešná 5 km od Valašského meziříčí s možností ubytování v kvalitních 2- až 4-lůžkových apartmánech, s kapacitou 16 osob.

U nás si můžete vybrat komfortní apartmány přímo v penzionu Ivana vLešné nebo ubytování ve stejně komfortních zděných vilkách u jezera v Hustopečích nad Bečvou, které jsou právem nazývány jako RÁJ RYBÁŘŮ.

Zahradní posezení v pergole, vyhřívaný venkovní bazén 6×4 m, pro děti malý bazén. Hřiště, ruské kuželky, stolní tenis, gril, petang, dětské hřiště. Parkování v uzavřeném areálu.

V Penzionu Ivana můžete nyní užít WELLNESS služby.

PENZION IVANA ubytování v pensionu

Ubytování: Kvalitní 2- až 4-lůžkové apartmány, kapacita 16 osob. Všechny apartmány jsou vč. kuchyňky (lednice, vařič, mikrovlnka, varná konvice), soc. zařízení a mají samostatné vchody. Společenská místnost s TV/SAT.

Okolí pensionu a Lešná

Na okraji obce Lešná. Lešná je středisková obec ležící 5 km za Valašským Meziříčím směrem na Hranice na Moravě. Lešná je známá svým zámkem s anglickým parkem (vzácné byliny a dřeviny). Železniční zastávka je ve Lhotce nad Bečvou (1,5 km). V Lešné jsou autobusové zastávky, 2 restaurace a 2 obchody.

Rezervovat ubytování v PENZION IVANA - Lešná

Nejbližší ubytování v Lešné a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah