VILA ENCORE - Valašské Meziříčí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více ve vile

Popis ubytování

Vila Encore se nachází ve městě Valašské Meziříčí, 10 minut chůze od zámku Kinských, a nabízí ubytování s vlastní koupelnou, 24hodinovou recepci a bezplatné Wi-Fi dostupné v celém objektu. Bezplatné parkování je možné v areálu hotelu.

VILA ENCORE ubytování ve vile

Jednolůžkový pokoj - útulný, moderní, komfortní a hlavně sluncem zalitý jednolůžkový pokoj určený všem, kteří cestují sami a nepotřebují velkou manželskou postel. Vybavení pokoje zahrnuje vše, co od moderního hotelového pokoje očekáváte. Neschází televize, připojení na rychlý internet zdarma, vlastní toaleta, umyvadlo a sprcha. Vůbec koupelna se řadí mezi chlouby tohoto pokoje díky prostornému sprchovému koutu a luxusnímu vyznění.

Dvoulůžkový pokoj standard - prostorný, moderně vybavený a samozřejmě sluncem zalitý (pokud chcete) dvoulůžkový pokoj nabízí dostatek prostoru pro manželskou či partnerskou dvojici nebo zkrátka návštěvníka, který vyžaduje maximální komfort a spoustu místa na odpočinek i práci. Pokoj disponuje vlastní moderní koupelnou, televizí, připojením na internet zdarma, k práci slouží malý psací stůl a židle. Koupelna potěší velkým sprchovým koutem a zrcadlem.

Gastronomie

Snídaně se podává v salónku v přízemí - naproti recepci. Restaurace a obchody s potravinami se nacházejí v centru města. V okruhu 1 km jsou dva supermarkety a rodinný pivovar, kde se kromě ochutnávky piva i najíte.

Rezervovat ubytování v VILA ENCORE - Valašské Meziříčí

Nejbližší ubytování ve Valašském Meziříčí a okolí

Ubytování Valašské Meziříčí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah