HOTEL TROSKY - Rovensko pod Troskami

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Trosky se nachází v obci Troskovice, v chráněné krajinné oblasti Český ráj, přímo pod jeho nejznámější dominantou – hradem Trosky. Stojí na místě bývalého „Pensionátu na Troskách“, který postavil a provozoval v 30. letech minulého století restauratér pan František Pozník. Současnou podobu hotel získal po kompletní rekonstrukci v roce 1985. V roce 2005 byla rekonstruována kuchyně a zmodernizovány všechny pokoje.

Hotel je v celoročním provozu a jeho kapacita je 39 lůžek v pěti pokojích (5×2 lůžkový) a pěti vícelůžkových apartmánech, které jsou vhodné pro rodiny s dětmi nebo skupiny přátel. Všechny pokoje i apartmány mají kompletní sociální zařízení. K dispozici jsou i připojení k internetu a televizory.

Gastronomie

Stravování je zajištěno v hotelové restauraci. Mimo letní sezónu červenec - srpen pro Vás zajistíme rodinné oslavy (svatby, životní jubilea, různá setkání „po letech“, křtiny) a firemní akce (večírky, rauty, školení, setkání s Vašimi zákazníky) včetně ubytování, nebo také školy v přírodě. V hotelové restauraci můžete ochutnat tradiční hotová česká jídla a speciality minutkové kuchyně. Nejen pro ty nejmenší jsou připraveny zmrzlinové poháry, sladké moučníky a jiné dobroty. Na objednávku pečeme husy, kachny, selata, vepřová kolena, jídla ze zvěřiny i klasické zabijačky. Záleží jen na Vašem přání. Kromě příjemného posezení v restauraci nebo na terase Vám nabízíme také možnost uspořádání společenských a firemních akcí - oslavy, svatby, pohřby, školení, prezentace, rauty, večírky nebo bankety. K dispozici je salonek s kapacitou 35 míst. Bistro nabízí hostům i návštěvníkům nápoje a jídla rychlého občerstvení (párky, klobásy, hot dogy), ale také jídla hotová z nabídky hotelové kuchyně. Snídaně jsou kontinentální (výběr zněkolika druhů snídaňových menu). Obědy a večeře pak výběrem z nabídky hotových a minutkových jídel.

Okolí hotelu a Rovensko pod Troskami

Kouzelná krajina Českého ráje láká všechny sportovce i romantické turisty a nejen je. Chcete jít pěšky, jet na kole, šplháte po skalách, jezdíte na koni, rádi se koupete nebo chcete jenom odpočívat? Tak potom je to ideální místo pro Vás! V Českém ráji se Vám splní jakékoliv přání. Přejete si strávit několik klidných a pohodových dní v zimě na běžkách? I to je v Českém ráji možné. Pravověrní zimní turisté nebudou obtěžováni ruchem a shonem obvyklým v lyžařských centrech a uvidí turistické a přírodní zajímavosti tohoto kraje v nové, nezvyklé podobě zimní krásy a romantiky.

Rezervovat ubytování v HOTEL TROSKY - Rovensko pod Troskami

Nejbližší ubytování v Rovensku pod Troskami a okolí

Ubytování Rovensko pod Troskami

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah