ZÁMECKÝ STATEK BÝKOV - Česká Bříza

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Romanticky laděný, příjemně vybavený hotel uprostřed lesů, který je výjimečný svou atmosférou dávno zašlých časů a útulným zámeckým prostředím selského baroka. Leží devět kilometrů na sever od Plzně. Všech 35 pokojů je vybaveno koupelnou se sprchovým koutem či vanou a dřevěnými podlahami, část pokojů je navíc vybavena TV, WI-FI vysokorychlostním připojením na internet, telefonem a fénem.

Citlivá rekonstrukce tohoto památkově chráněného objektu přinesla zachování jednoho z mála statků postavených v selském baroku. Tento dvůr byl postaven v r. 1703 Svatým řádem cisterciánů pod tvůrčím úsilím opata Plaského kláštera Evžena Tyttla. Předposledním vlastníkem byl kancléř Václav Kliment, kníže von Metternich. Objekt byl koupen ve zcela zchátralém stavu. Po 3 letech náročné rekonstrukce se však majiteli podařilo tuto stavbu zrenovovat a zachovat tak vzácnou historickou stavbu nejen pro budoucí naše, ale i evropské generace. Tento objekt se nalézá uprostřed nedotčené přírody v nádherné lesnaté krajině, která je opravdovým rájem pro milovníky dovolené v přírodě.

Hotelové služby:

Celý kolektiv pracovníků Zámeckého statku Býkov je připraven svými službami zajistit co nejpříjemnější pobyt našich hostů a zajistit všechny uvedené suižby.

Zámecký statek Býkov zajišťuje následující služby: Sauna, Moderně vybavené fittnes studio, Whirpool, Masáže (nutno objednat předem), Wifi Internet připojení ve všech společných prostorách a v některých pokojích, Denní úklid, Děti a domácí mazlíčci vítáni, parkoviště bez poplatků

ZÁMECKÝ STATEK BÝKOV ubytování v hotelu

Zámecký statek Býkov nabízí ubytování ve 35 komfortních pokojích:

11 jednolůžkových pokojů

12 dvoulůžkových pokojů

5 čtyřlůžkových pokojů

2 pětilůžkové pokoje

Z toho jsou 3 pokoje pro tělesně postižené.

Všech 35 pokojů nabízí následující vybavení:

- koupelnu se sprchovým koutem či vanou, WC

- část pokojů je vybavena TV, telefonem a internetovým připojením

Cena pokoje zahrnuje snídani, DPH a místní poplatky.

Recepce

07:00 - 19:00

Gastronomie

V hotelové restauraci můžete ochutnat zvěřinu, ryby, steaky, kuřecí a vepřové maso, těstoviny, saláty, bezmasá a dětská jídla.

Srdečně Vás zveme na hodování a speciality. V prostorách „Černé kuchyně„ můžete okusit staročeská jídla, ve vinárně pak jídla středověká. Při pěkném počasí lze posnídat na terase a vychutnat si pohled na nedotčenou krajinu.

Okolí hotelu a Česká Bříza

Navštívit lze letecké muzeum Zruč, evropský unikát „Cervene jezírko„ Hromnice či metropoli západočeského kraje Plzeň. Na letišti Plasy, vzdáleném pouze 8 km, je možno pronajmout letadlo na vyhlídkové lety a vychutnat si tak pohled na malebnou krajinu Plzeňska.

Rezervovat ubytování v ZÁMECKÝ STATEK BÝKOV - Česká Bříza

Nejbližší ubytování v České Bříze a okolí

Ubytování Česká Bříza

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah