HOTEL VERONIKA - Ostrava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Veronika nabízí příjemné a cenově dostupné ubytování v blízkosti centra Ostravy. Individuální požadavky našich hostů nám umožňuje splnit nabídka 56 pokojů a 123 lůžek, umístěných v 2. a 3. patře hotelu bez výtahu. Hotelové pokoje jsou typu STANDARD*** a typu LUX ***. Všechny mají snadné připojení k bezdrátovému internetu WiFi. Všechny hotelové pokoje mají odhlučněná okna, jsou prostorné a jejich součástí jsou nové koupelny s vanou (případně sprchou) a WC. Pokoje mají výhled do dvora nebo na náměstí. Prohlédněte si náš web a seznamte se s naší nabídkou, jsme tu právě pro Vás!

Hotel Veronika*** nabízí příjemné a cenově dostupné ubytování v blízkosti centra Ostravy. Individuální požadavky našich hostů nám umožňuje splnit nabídka 56 pokojů v různých typech s celkovou kapacitou 123 lůžek. Hotelové pokoje jsou typu STANDARD*** a typu LUX***. Samozřejmostí je bezdrátové připojení k internetu. Snídani můžete zakoupit na recepci hotelu za 110 Kč. Dobrým servisem a chutnou domácí kuchyní se pyšní naše restaurace. Může se stát i místem pro klidné a příjemné setkaní s přáteli či obchodními partnery. Recepce hotelu je otevřena nepřetržitě. K dispozici máme i externí školící prostory s kapacitou 14-56 osob.

HOTEL VERONIKA ubytování v hotelu

Pokoje typu LUX *** - pokoje vybavené novým hotelovým nábytkem, stolečkem s křesílky, LCD televizí, součástí pokoje je koupelna s vanou, WC; Pokoje typu STANDARD *** - jsou vybaveny koupelnou s vanou, WC a LCD TV, v pokojích je hotelový nábytek barvy třešeň, koberec či plovoucí podlaha a příjemnou atmosféru dotváří záclona; Na všech pokojích bezdrátové připojení k internetu WiFi zdarma.

Recepce

non-stop

Okolí hotelu a Ostrava

Externí školící prostory, vzdálenost 3 minuty chůze od budovy hotelu. Kapacita 14-56 osob.

Rezervovat ubytování v HOTEL VERONIKA - Ostrava

Nejbližší ubytování v Ostravě a okolí

Ubytování Ostrava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah