HOTEL ARCADIE - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel ARCADIE se nachází v historickém centru malebného jihočeského města Český Krumlov, které je zapsáno na seznamu přírodního a kulturního dědictví UNESCO.

Hotel je pouhých 100 m od náměstí, díky tomu jsou všechna turisticky nejatraktivnější místa dostupná pěšky.

Hotel ARCADIE nabízí zcela nové ubytovací prostory v klidném prostředí. Důraz je kladen na maximální pohodlí a ochranu soukromí hostů.

Celková kapacita hotelu je 29 lůžek v 11 luxusně nadstandardně vybavených dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích.

V hotelu nechybí konferenční místnost s cateringovými službami. Kapacita 25 osob může být využita ke školením, firemním prezentacím, apod.

Hotel nabízí směnárenské a sekretářské služby, hotelové 9 - ti místné taxi, které zajišťuje i odvoz na nedaleké hlídané parkoviště.

HOTEL ARCADIE ubytování v hotelu

Každému pokoji přísluší komfortní koupelna s vanou i sprchovým koutem, dále TV, telefon, internetové připojení, trezor a lednice. Snídaně jsou podávány formou bohatých švédských stolů.

Okolí hotelu a Český Krumlov

V letních měsících můžeme zajistit např. výlet na raftu, celoročně prohlídky města s průvodcem, výlety a okružní jízdy po okolí, zajišťujeme vstupenky na kulturní i sportovní akce, případně zprostředkujeme i další využití volného času ve městě a jeho okolí podle osobních přání hostů.

Rezervovat ubytování v HOTEL ARCADIE - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah