HOTEL CASCADE - Most

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Cascade se nachází v centru města Most a nabízí ubytování ve 127 moderních pokojích vybavených koupelnou se sprchovým koutem, hotelovou kosmetikou, vysoušečem vlasů, ložnicí s manželskou postelí nebo dvěma oddělenými lůžky, satelitní LCD TV, telefonem, minibarem a bezplatným WiFi připojením.

24/7 recepce, služby wellness, SPA a fitness za poplatek, bezplatné parkování u hotelu, ostraha parkoviště v nočních hodinách

Apartmány jsou vybaveny koupelnou s vířivou vanou nebo sprchovým koutem, vysoušečem vlasů, hotelovou kosmetikou, ložnicí s manželskou postelí a samostatným pokojem s jednou nebo dvěma oddělenými postelemi. Pro dlouhodobé pobyty máme k dispozici apartmány s kuchyňskou linkou.
V prostorách hotelu je lobby s recepcí s 24 hodinovým provozem, kavárna, restaurace a v letních měsících terasa s výhledem na městský park. Objednat si můžete jídla české i mezinárodní kuchyně i vybrat z řady domácích limonád, nebo míchaných nápojů. Snídaně jsou podávány formou buffetu.

Konferenční prostory: malý salonek s kapacitou 40 míst, velký salonek pro 100 osob, vinárna se samostatným barem a tanečním parketem pro 140 osob, vybavené konferenční technikou.
K dispozici je také úschovna zavazadel, půjčovna vozidel a neplacené parkoviště. Samozřejmostí je možnost využití hotelové prádelny, nebo sekretářských služeb.

Wellness, SPA a fitness v prostorách hotelu - sauny finská, parní a aroma, výběr z několika druhů masáží.
Dostupnost MHD v bezprostřední blízkosti hotelu (autobusová a tramvajová zastávka 200m, vlakové nádraží 1km).

Okolí: nákupní centrum, městské divadlo, Jungle aréna, Escape úniková místnost – 200m, Autodrom Most, polygon Most, hrad Hněvín, Hipodrom, Aquadrom, kostel Nanebevzetí Panny Marie, Oblastní muzeum – 2km a mnoho dalších sportovních aktivit.

HOTEL CASCADE ubytování v hotelu

Superior pokoje poskytují komfort v pokojích vybavených dvěma oddělenými postelemi nebo jednou manželskou postelí, koupelnou se sprchovým koutem, hotelovou kosmetikou, sociálním zařízením, SAT TV, vysoušečem vlasů a wifi připojením k internetu. V ceně této kategorie je zahrnuta bufetová snídaně, bezplatné parkování, buzení telefonem.

Recepce

nonstop

Gastronomie

V hotelu je restaurace a kavárna. K dispozici jsou konferenční místnosti s kapacitou 150 osob. Je možné využít velkého a malého salónku nebo vinárny. Prostory je možné vybavit konferenční technikou (ozvučení, flipchart, dataprojektor, plátno, mikrofon). Vinárna má k dispozici samostatný bar, taneční parket, zázemí pro účinkující.

Okolí hotelu a Most

Dostupnost MHD do 2 min. (tramvaje, vlaky, autobusy). Okolí hotelu: Autodrom Most, Aquadrom s vnitřními i venkovními bazény, Hipodrom Most, golfové hřiště, squash, tenis, divadlo, hrad Hněvín, kostel Nanebevzetí Panny Marie, laser aréna, Jungle aréna pro děti, letiště Most

Rezervovat ubytování v HOTEL CASCADE - Most

Nejbližší ubytování v Mostě a okolí

Ubytování Most

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah