LÁZEŇSKÝ DŮM PRIESSNITZ - Jeseník

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Lázeňský dům Priessnitz leží v překrásné poloze ve svahu nejvýchodnějšího výběžku Rychlebských hor asi 2 km od města Jeseník v průměrné nadmořské výšce 620 m n. m. Areál hotelu, citlivě zasazený do krajiny, tvoří dominantu širokého okolí a pouze odtud je jedinečný výhled na celý hlavní hřeben Hrubého Jeseníku. Jsou zde mimořádně příznivé klimatické podmínky: ze tří stran, ze severu, západu a jihu je chrání vysoké hřebeny hor, pouze směrem na východ je údolí otevřeno do polských rovin. Zdejší mikroklima, jak bylo nedávno monitorováním opakovaně potvrzeno, je velmi vhodné pro léčení horních a dolních cest dýchacích, potíží krevního oběhu, nervové soustavy a vegetativního nervstva. To umožňuje léčit pacienty v kterémkoliv ročním období. Do města Jeseníku je dobré autobusové a vlakové spojení, na které navazuje linka městské autobusové dopravy, která vede přímo do areálu hotelu.

K dispozici je recepce s nepřetržitým provozem, ošetřovna, ordinace lázeňských lékařů, balneoterapie, fyzioterapie, bazén s protiproudem, vodopádem a vířivkou, celkem 3 jídelny s nabídkou domácí i mezinárodní kuchyně a možností volby dietní a vegetariánské stravy. Příjemné prostředí nabízí denní bar, taneční kavárna a další společenské prostory. V lázeňském domě Priessnitz je poskytována obsáhlá nabídka wellness a beauty služeb. K dispozici je bezdrátové WI-FI připojení k internetu.

LÁZEŇSKÝ DŮM PRIESSNITZ ubytování v hotelu

Většina pokojů je vybavena sprchou nebo vanou, WC, minibarem, TV-SAT, telefonem a z větší části balkónem.

Gastronomie

V hotelu se nacházejí 3 jídelny s nabídkou domácí i mezinárodní kuchyně a možností volby dietní a vegetariánské stravy. Příjemné prostředí nabízí denní bar, taneční kavárna

Okolí hotelu a Jeseník

V areálu hotelu je zajištěno parkování. Případný požadavek na parkování garážované sdělte předem v objednávce. Vlakové nádraží - 2km. Autobusová zastávka - v místě. Letiště 10km. Parkoviště - v místě.

Rezervovat ubytování v LÁZEŇSKÝ DŮM PRIESSNITZ - Jeseník

Nejbližší ubytování v Jeseníku a okolí

Ubytování Jeseník

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah