HOTEL KAMZÍK - Malá Morávka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Tříhvězdičkový Hotel Kamzík nabízí ubytování v srdci Jeseníků v místě se statutem klimatických lázní za přijatelné ceny.
Pokoje v hotelu vybízejí jak k příjemnému strávení zimní dovolené v horském lyžařském středisku, také při letní dovolené, pro pobyty skupin se sportovním zaměřením, dále k firemním pobytům.
V Hotelu Kamzík se postarají nejen o Vás, ale vítáni jsou i Vaši mazlíčci. Pro Vaše děti je zde dokonalé vyžití.
Samozřejmostí je zajištění parkování v areálu.

Hotel Kamzík je svým vybavením a kapacitou 210 lůžek vhodný nejen pro rodinné dovolené, ale i pro firemní akce, organizované skupiny a ozdravné pobyty. Hotel nabízí ubytování v útulných dvou až čtyřlůžkových pokojích a dvou apartmánech. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením.

Hotel Kamzík disponuje prostornou jídelnou, barem s obsluhou, školicími prostory a bohatým relaxačním a sportovním zázemím.

Hosté hotelu Kamzík mají možnost zdarma využívat parkoviště před hotelem. Ke koupání vybízí příjemně vyhřívaný bazén 26-28°C (6×16 m) s možností venkovní terasy s lehátky. U bazénu malý whirlpool.
Nové hotelové wellness centrum Vás překvapí. Máme pro Vás: whirlpool Jacuzzi s barevnými efekty, finskou saunu, parní saunu, infra saunu ve vnitřní části. Venkovní část je vsazena přímo do lesa. Najdete zde finskou saunu, bio saunu, dvě venkovní vířivky, velkou odpočívárnu a unikátní ochlazovací jezírko čerpající vodu z horské bystřiny.
Sportovní vyžití zajišťuje profesionální posilovna (zn. Sportmar), bowling, stoly na stolní tenis, velká tělocvična vhodná pro basketbal, volejbal a další druhy sportů. V létě lze využít hřiště na střeše bazénu s nádherným výhledem. Zapůjčíme Vám horská kola. Lanové centrum pro všechny věkové kategorie před hotelem, workoutové hřiště za hotelem.

Pro dětí máme novou dětskou hernu v mořském stylu, moderní dětské hřiště před hotelem, trampolínu, houpačky a široké travnaté plochy k hrám. K hotelu vede samostatná příjezdové cesta, hlavní silnice není na dohled.

Okolí hotelu Kamzík ocenění milovníci přírody, sportu, turistiky a kulturních památek.
V zimě můžete lyžovat v lyžařském areálu Ski aréna Karlov: 12 km sjezdových tratí na 1 skipas. V okolí jsou i další oblíbená lyžařská střediska.
V létě lze po dobře značených turistických a cyklistických trasách obdivovat krásu Jeseníků. Tipem na výlet je město Bruntál, Jeseník, Velké Losiny a lázně Karlova Studánka a Dolní Lipová. Můžeme říci, že každý si určitě přijde na své.
Přimo před hotelem se nachází lanové centrum s dětským hřištěm.

Hotel Kamzík chce nabídnout jednotlivcům, skupinám, rodinám, sportovním a zájmovým oddílům, pracovním skupinám, firmám možnosti relaxace a sportovních aktivit, sportovním oddílům vhodné podmínky pro sportovní vyžití, relaxaci, vzdělávání i k odpočinku. K tomu nabízíme příjemné a klidné večerní posezení v baru nad sklenkou dobrého moravského vína.

Na jaře a v létě nabízejí Jeseníky klid a odpočinek, pěší a cyklistické výlety s podporou cyklobusů, ale také návštěvu zajímavých míst, hradů, zámků, jeskyní, technických památek a staveb, přehrad. Lze navštívit sezonní aktuální akce pořádané obcemi, městy a zájmovými skupinami v našem regionu. Pobyt v atraktivním prostředí Jeseníků, které jsou zařazeny mezi nejčistší ovzduší ve střední Evropě, doplňují nejrůznější služby hotelu Kamzík jako např. masáže nebo wellness služby či tělocvična.

HOTEL KAMZÍK ubytování v hotelu

Dvoulůžkové až čtyřlůžkové pokoje Standard
Dvoulůžkový pokoj s možností jedné přistýlky typu Nadstandard
Dva nadstandardní apartmány.

Celková kapacita hotelu je 210 lůžek.
Děti do 3 let zdarma bez nároku na lůžko a stravu.

Gastronomie

Domácí kuchyně z Jeseníků

Hotelová jídelna Vám nabízí výbornou domácí kuchyni s možností objednání polopenze nebo plné penze. Hostům je dále k dispozici denní bar.

Otevírací doba restaurace a baru: denně 10-22 hod. Počet míst: restaurace 70 osob, jídelna 180 osob, bar 80 osob + terasa. Jídelní lístek: domácí kuchyně – snídaně, polopenze, plné penze Nápojový lístek: běžné alko i nealko nápoje, vinotéka, pivo Plzeň.
Internet v restauraci Wi-Fi.

Okolí hotelu a Malá Morávka

Hotel Kamzík je obklopen jehličnatými lesy. V létě nás hosté navštěvují díky turistickým a cykloturistickým trasám, které začínají přímo u hotelu. Zaručujeme vám, že odpoledne se vrátíte s plnou bandaskou čerstvých borůvek, nebo v pozdějším období léta s košíkem hub.

V zimě je k dispozici v areálu Ski aréna Karlov 17 vleků, které jsou vhodné jak pro začátečníky, tak pro pokročilé lyžaře. K dispozici je lyžařská půjčovna a samozřejmě lyžařská škola. 5,3 km osvětlených tratí pro večerní lyžování. Díky strojově upravovaným trasám si i milovníci bílé stopy přijdou na své!

Dovolte nám, abychom Vás pozvali na výlet po největších atraktivitách Jeseníků. Začít můžeme jedním z divů České republiky - přečerpávací vodní elektrárnou Dlouhé Stráně (45 km). Poté se můžeme vydat na sever, přes město Jeseník (30 km), zastavit se v místní Vodní tvrzi s muzeem, a dále zajet na Rejvíz (40km) k přírodní rezervaci Rejvíz a prohlédnout si Velké mechové jezírko.
Pokud budete pokračovat dále, dojedete do Zlatých Hor (35 km), kde nesmíte minout areál Zlatorudných mlýnů v Údolí ztracených štol, který je již pravidelným místem konání mezinárodních mistrovství v rýžování zlata.
Odtud se vydejte cestou přes Vrbno pod Pradědem až do Bruntálu (20 km) – nejstaršího instituciálního města v zemích Koruny české s krásným renesančním zámkem. Pokud vám ani tyto skvosty nestačí, vydejte se směrem k Rychlebským horám na zámek Jánský Vrch (60km) či do jeskyní Na pomezí (40 km) a Na Špičáku (40 km) nebo na jihozápad přes město Rýmařov prohlédnout si hrad Sovinec (26 km) nebo zámek Úsov (44 km).

Rezervovat ubytování v HOTEL KAMZÍK - Malá Morávka

Nejbližší ubytování v Malé Morávce a okolí

Ubytování Malá Morávka


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah